Kadeřávková se plácla přes kapsu: Tohle si opravdu může dovolit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kadeřávková se plácla přes kapsu: Tohle si opravdu může dovolit?

Anna Kadeřávková staví dům
Anna Kadeřávková staví dům (Instagram)

Herečka Anna Kadeřávková (25) si pořídila něco, o čem v dnešní době může spousta lidí jen snít. A to je vlastní bydlení! Dům koupila už loni a nyní ho předělává k obrazu svému. Rostoucí inflace, která se velmi dotkla i oboru stavebnictví, jí to ale komplikuje.

Mladá herečka se živí nejen před kamerou, ale funguje i jako influencerka na sociálních sítích. Díky tomu si vydělala dost peněz na to, aby si ve svém věku mohla pořídit vlastní dům. „Je to úžasný pocit, jsem za to velmi vděčná. Těším se, až to bude hotové, ale zároveň mě baví celý ten proces. Řeším to každý den a jsou to i nervy, ale říkám si, že se nebudu stresovat, protože je to velké požehnání, že si to v dnešní době a mém věku můžu dovolit,“ pronesla šťastná Anička pro eXtra.cz.

Zamilovaná Anna Kadeřávková: Jak funguje její vztah na dálku?

Video se připravuje ...

„Koupila jsem hotový projekt, akorát se bude rozvádět elektrika, osvětlení, řešila jsem obklady do koupelny, které čekají na další schválení,“ svěřila se herečka s tím, že postupuje po malých krůčcích. Neustálé zdražování ale Kadeřávkové dělá starosti. „Spousty věcí se na ceně zvyšuje, takže je to menší komplikace, ale je to tak, jak to je. Koupila jsem ten dům v této době a musela jsem s tím počítat,“ dodala blondýnka, která je do vybavování svého nového bydlení neskutečně zapálená. Tak snad všechno vyjde podle jejích představ.

Zamilovaná Anna Kadeřávková na premiéře: Poprvé po boku odpadlíka ze Survivoru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
12. 8. 2022 • 19:58

To je reklama na onlyfans?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.