Vana ochromila tma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vana ochromila tma!

Modelka Zuzana Prypoňová pokřtila nový kalendář Roberta Vana (vpravo) společně s Osmanym Laffitou a moderátorkou večera Romanou Jákl Vítovou (vlevo).
Modelka Zuzana Prypoňová pokřtila nový kalendář Roberta Vana (vpravo) společně s Osmanym Laffitou a moderátorkou večera Romanou Jákl Vítovou (vlevo). (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Uznávaný fotograf Robert Vano pokřtil svůj další kalendář pro rok 2008 Mystic Lady in Prague společně s modelkou Zuzanou Prypoňovou. Krásná manekýna, která účinkovala i ve videoklipu Sámera Issy, by si ten den užila asi největší slávu, jen kdyby jí tu nádheru nepřekazila malá nehoda, ke které v restauraci Mlýnec došlo hned několikrát po sobě.

● Nálepková utekla za přítelem

Výpadek elektřiny způsobil několikaminutovou tmu, která ochromila Vana.

Na Novotného lávku Zuzanu Prypoňovou přivezla limuzína Citroen Family z roku 1934, ze které jí pomohl vystoupit kmotr kalendáře, návrhář Osmany Laffita. Vše bylo perfektní, ale když mělo dojít k samotnému křtu, tak v prostorách restaurace vypadl proud a všude byla na dlouhou chvíli tma. „Já jsem úplně ochromený,“ breptal ve tmě Vano. Naštěstí výpadek proudu trval jen pár minut a stylový křest mohl začít. Ten si vychutnal hlavně Osmany Laffita, kterého doprovázel jeho přítel. „Dnes se nebude pít žádná Bohemka, dnes si pochutnáme na lepším,“ těšil se Laffita.

Kdo ale nebyl ve veselé náladě a brzy z večírku utekl, byla herečka Světlana Nálepková, která na křtu zazpívala pár svých šansonů. Po tom, co jí na parketu nevěnovalo pozornost moc hostů, chtěla co nejdříve utéct. Pořád ukazovala na hodinky a honila pořadatele, aby akce co nejdříve skončila. Její přítel na ni stejně nevydržel čekat a nakonec odešel sám. Večer moderovala těhotná rosnička Romana JáklVítová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.