Míša Maurerová - Zapíjela depresi i nachlazení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Míša Maurerová - Zapíjela depresi i nachlazení!

Míša Maurerová celý večer popíjela panáky podle svého gusta. Ty jí poté přidaly na veselé náladě, která v poslední době herečce chybí.
Míša Maurerová celý večer popíjela panáky podle svého gusta. Ty jí poté přidaly na veselé náladě, která v poslední době herečce chybí.

PRAHA – Místo toho, aby Míša Maurerová (27) zůstala doma v posteli a léčila virózu, tak vyrazila na vánoční párty seriálu Ulice, kde bolest v krku zaháněla speciálním receptem ze své rodné Moravy. „Je to panák slivovice s medem a citronem,“ prozradila deníku Aha! Lahodným alkoholovým mokem ale utápěla i svůj smutek!

Herečka totiž stále nemůže otěhotnět a víra, že se to jednou přeci jenom povede, se pomalu ale jistě z jejích očí vytrácí. „Moc bych si přála, abych svého přítele mohla na Vánoce podarovat zprávou, která nás udělá oba šťastnými. Stále a stále se snažíme o miminko, a pořád nic, musíme si zřejmě ještě počkat,“ svěřila se deníku Aha! už trochu zoufalá Maurerová, která si nepřipouští to nejhorší, že by se vydaná snaha ukázala později jako beznadějná.

Na párty, která se konala v restauraci Potrefená Husa na Smíchově se tentokrát moc herců nesešlo. Kromě Míši Maurerové, Ondry Brzobohatého, veselé Hany Maciuchové, Michaely Badinkové, Jaroslavy Obermaierové a pár dalších věrných návštěvníků večírků, nikdo nedorazil. Chyběly i hlavní hvězdy Ulice – Radek Brzobohatý, Tereza Brodská či Ondřej Pavelka, který se na předchozích večírcích Ulice dokázal pěkně rozjet a konzumací alkoholických nápojů rozhodně nešetřil.

Auotr: SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.