Luděk Sobota stresem hubne: Bojí se o práci i střechu nad hlavou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Luděk Sobota stresem hubne: Bojí se o práci i střechu nad hlavou

Sobotovo nové cédéčko za jeho asistence pokřtily (zleva) Šárka Rezková, Marcela Holanová a Adriena Sobotová.
Sobotovo nové cédéčko za jeho asistence pokřtily (zleva) Šárka Rezková, Marcela Holanová a Adriena Sobotová. (Adéla Jandová)

PRAHA – Luděk Sobota (64) má problém! Možná totiž přijde o střechu nad hlavou i o práci ve svém divadle, kde má angažmá i jeho manželka Adriena (44).

Luděk Sobota (64) má problém! Možná totiž přijde o střechu nad hlavou i o práci ve svém divadle, kde má angažmá i jeho manželka Adriena (44).

Herec si postěžoval na křtu svého nového alba, který se konal právě v prostorách Směšného divadla Luďka Soboty: „Majitel divadla chystá rekonstrukci, takže dva měsíce nebudeme mít kde hrát. Ale co je horší, netuším, zda se s námi po rekonstrukci ještě počítá,“ svěřil se Sobota, který byl z této situace velmi zarmoucený. A problémy se odrážejí i na jeho postavě. Stresem totiž už zhubl několik kilogramů.

Kmotrami nového alba byly zpěvačky Marcela Holanová a Šárka Rezková. Zda křtí kvalitním šampaňským, ochutnala přímo na pódiu Adriena. Jenže podcenila sílu bublinek, šumivý nápoj jí vnikl do nosu a málem sebou sekla. To sice pobavilo hosty, ale vedle stojícího Sobotu pořádně vyděsilo. „Přijít o manželku takovýmto způsobem bych opravdu nechtěl,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.