Zagorovou propustili z nemocnice: Margita si ji odvezl na vozíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Zagorovou propustili z nemocnice: Margita si ji odvezl na vozíku!

Výročí si doma oslaví později.
Výročí si doma oslaví později. (archiv Blesku)

Konečně! Hanku Zagorovou (75) propustili z nemocnice. Bez jednoho dne si zpěvačka na nemocničním lůžku v pražském Ústavu hematologie a krevní transfuze pobyla dva týdny. V pátek si Štefan Margita (65) svou milovanou Haničku už ale odvezl domů.

Vstával brzy, načančal byt a kolem desáté se nechal taxíkem dovézt do květinářství. Tam už na něho čekal pugét třiceti růží, který jel operní pěvec dát okamžitě domů do vázy.

Ještě je oslabená

Potom sedl opět do taxi, které ho odvezlo na Karlák do nemocnice. Tam Štefan nesl pár pozorností pro pány doktory a po rozmluvě s nimi ještě Hance skočil s receptem do místní lékárny. A konečně si šel pro svou ženu, která se zatím sbalila a připravila na cestu. Mezitím přijelo další taxi, které se postavilo přímo před nemocniční vchod, kam Štefanovi dovezli Hanku na invalidním vozíčku. Hospitalizace zpěvačku samozřejmě oslabila, má osteoporózu a náhoda je blbec. Co kdyby uklouzla a spadla...

Hana Zagorová otevřeně: Další nemoc si vybírá svou daň!

Video se připravuje ...

Největší poklad

Domů dorazili kolem druhé hodiny a co se dělo dál, se můžeme jen domnívat. S největší pravděpodobností se ale slavil nejen návrat z nemocnice, ale především 30. výročí svatby, které měli manželé už v pondělí. „Když mi symbolických třicet růží pro Hanku nedovolili přinést do nemocnice, dám jí je doma,“ prozradil Aha! Štefan, který kvůli manželce zrušil veškeré své pracovní povinnosti. „Hanka je moje zlatíčko, kterému děkuju za všechny ty nádherné chvíle a za každý den strávený po její boku. Jí se teď všechno na světě bude podřizovat, takže práce jde stranou. Hanka je můj největší poklad od pána Boha,“ vyznal se Štefan, jenž se 24 hodin denně modlil, aby ji už měl doma.

Zápalový syndrom a vysoké horečky

Za zpěvaččiným kolapsem před 14 dny nebyly jen chybějící minerály v těle, ale ještě něco jiného. „Když přijela záchranka, zjistili, že Hanka měla osmatřicet stupňů horečku. Odebrali jí krev a zjistili, že je to nějaký zápalový syndrom v těle,“ prozradil Margita s tím, že lékaři zpěvačce okamžitě nasadili silná antibiotika.

Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
12. 6. 2022 • 01:38

bello- toje fakt a uvidí se zda-li bude Štefan tedy opatrovat Haničku nebo zase bude každý z nich toužit po podiích?????????

-bello-
12. 6. 2022 • 00:45

Jsem zvědavá, jak dlouho bude Margitu bavit dřepět doma s Haničkou

aveneta
11. 6. 2022 • 17:13

Platba za taxi je maličkost pro Ma....spíše aby si ona uvědomila svůj stav a v rámci své situace dožít v klidu bez podií. Kdysi prožívala své úspěchy....

picoda
11. 6. 2022 • 10:54

begonie
11. 6. 2022 • 09:41

mělo být zaplatil za taxi.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.