Bouček pod obraz: Trapas v přímém přenosu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bouček pod obraz: Trapas v přímém přenosu?

Libor Bouček se nezdá, ale umí za to vzít
Libor Bouček se nezdá, ale umí za to vzít (Foto Aha! – Martin Sekanina, Prima, archiv L. Boučka)

Kapka alkoholu se občas k povzbuzení umělců hodí. Ovšem to, co si nakapal moderátor Libor Bouček (41), by porazilo koně. V pořadu Inkognito zavzpomínal na svá mladá léta a na to, jak jednou moderoval s dvanácti panáky vodky v "žíle".  

To si ostatně pamatují i Ondřej Brzobohatý(38) anebo Jakub Prachař (38). Ti si také hned začali Boučka dobírat. „Libore, dej si ještě čtyři panáky a odmoderuj to celý,“ pustil se do něj z legrace Ondřej. „To už jsi, Libore, ale jednou udělal. Možná to nevíte, ale Libor jednou v rádiu provedl zajímavý pokus. Pil vodku při vysílání. Z jeho pohledu to vypadalo, že je stále vtipnější a vtipnější, nicméně z pohledu posluchače byl stále méně a méně srozumitelný,“ prásknul na něj zase Jakub.  

Unavený Libor Bouček: 1. narozeniny syna Alberta bez oslavy! Co se stalo?

Video se připravuje ...

Sám moderátor historku uvedl na pravou míru. „Nejstrašnější na tom tehdy bylo, že jak to šlo do hlavy pomalu, dorazil jsem domů a vyprávěl, že je to bezvadný a že tímto způsobem jde moderovat úplně v pohodě. Zašel jsem ještě do restauračního provozu, kde jsem to dorazil,“ překvapil Bouček. „Po šesti hodinách ale přišlo peklo,“ upřesnil. Suma sumárum - celkem to bylo dvanáct panáků.

Historie se ale prý opakovat nebude. Bouček se totiž odvolal na mladickou nerozvážnost a věk, při kterém tělo funguje jinak a člověk víc vydrží. Posluchači si tak žádné repete s patrností neužijí. 

Moderátoři Primy nudista Bouček a otužilec Dědek v 7 pádech: Kdo má větší koule?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 5. 2022 • 12:06

Uživatel_5576500
--------------------
Jo vodka, ta je oblíbená v celém světě, boduje i v Americe.Nechte ty Čechy na pokoji! Stejně vodku vláda zakáže, dyť je ruská !!!
Oficiální zde bude pouze "samohonka " , protože je ukrajinská a "zelená " , která zatím existuje, bude "elená " díky élentu Zelénskému, protože písmeno -zet- je už trestně sledované
Takže Bouček si to včas vodku aspoň ochutnal.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.