Iveta Bartošová: Šokovala dekoltem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Iveta Bartošová: Šokovala dekoltem!

Iveta Bartošová trochu zhubla, přesto její dekolt poutal pozornost všech.
Iveta Bartošová trochu zhubla, přesto její dekolt poutal pozornost všech. (Aha! – David Kunrát, Martin Hykl)

PRAHA – Už druhý benefiční koncert pro výzkum onkologických onemocnění na počest tanečního mistra Jana Nekoly (†63) přilákal řadu hvězdných hostů! Karla Gotta, Helenu Vondráčkovou, Lucii Bílou, Ivetu Bartošovou, Štefana Margitu, Andreu Kalivodovou a mnohé další!

Už druhý benefiční koncert pro výzkum onkologických onemocnění na počest tanečního mistra Jana Nekoly (†63) přilákal řadu hvězdných hostů! Karla Gotta, Helenu Vondráčkovou, Lucii Bílou, Ivetu Bartošovou, Štefana Margitu, Andreu Kalivodovou a mnohé další! Vzpomínalo se ale nejen na Nekolu! Zaznělo i jméno tragicky utonulého dirigenta Františka Preisslera (†34), jehož záhadná smrt byla v létě terčem řady spekulací! Největší pozornost na sebe strhla Bartošová, která se oblékla do šatů s hlubokým dekoltem, až oči přecházely!

Ostře sledovaná Bartošová, která ztratila pár kilo, na Žofíně vystoupila v Čechách poprvé od svého návratu z léčebny. „Nemám čas, hned odjíždím, domluvte se s mým manažerem,“ odháněla od sebe novináře poté, co zazpívala svou slavnou píseň Léto. Roztrpčená Vondráčková, již z koncertu vyštvali fotografové, odcházela zadním vchodem přes terasu. Zem se po skončení produkce slehla i po Bílé, která nepočkala ani na závěrečnou společnou hudební děkovačku. „Mám ještě bohužel koncert na Pražském hradě. Musím odejít dřív a moc mě to mrzí. Na Žofíně je mi vždycky dobře,“ varovala dopředu v zákulisí Lucie pořadatele. Ochotný povídat si po skončení zůstal z hvězd jen Karel Gott, který okem znalce hodnotil a zálibně se díval na dmoucí se dekolt operní divy Andrey Kalivodové.

Nejen o skandálech byl ale slavnostní večer, na nějž se slétla celá plejáda českých hvězd. A každý dal k dobru jednu svou slavnou písničku! „Stalo se totiž něco nevídaného. Když se koncert začal připravovat, zpěváci sami volali a říkali, že u něčeho takového nechtějí chybět,“ prozradila na pódiu moderátorka večera Klára Doležalová. Ta, společně se zástupci několika společností, v polovině večera pomohla předat šeky v celkové hodnotě 580 tisíc. „Věřím, že se dnes, v den svých nedožitých pětašedesátin, táta na nás shora dívá. Vy všichni, co jste tady, jste na výzkum rakoviny přispěli,“ rozloučil se s hosty, naladěnými na blížící se Vánoce, Nekolův syn Jan.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.