Moderátor Záruba: Manželka ho vzala na milost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátor Záruba: Manželka ho vzala na milost!

Ihned po vyřazení ze StarDance skončil Záruba v náruči své ženy a synka.
Ihned po vyřazení ze StarDance skončil Záruba v náruči své ženy a synka.

PRAHA – Stará láska nerezaví! Moderátoři Robert (39) a Světlana (34) Zárubovi hlásí – jsme opět spolu! Všem to dokázali v přímém přenosu StarDance, ze které Záruba v sobotu vypadl.


„Je tady v sále žena, o kterou mi hodně jde,“ řekl sporťák České televize v přímém přenosu. A to, že na Světlanu, která na přenos přišla i s jejich synem Viktorem (7), moc myslí, dokázal i na tiskové konferenci po skončení. Donedávna to byly hádky, na spadnutí byl i rozvod. Teď je všechno jinak. Světlana, která hlásí zprávy na Primě, přišla Roberta podpořit na StarDance a dost to mezi nimi jiskřilo. Záruba jí pak vyznal lásku i na tiskové konferenci, kde hodnotil spolupráci se svojí tanečnicí Vandou (19). „Nejdůležitější je to, co do mě Světlana... pardon Vanda dostala. Protože naučit tancovat člověka, jako jsem já, to byl těžký úkol,“ prořekl se se smíchem Záruba. Světlana na něj mezitím čekala i se synem Viktorem venku. Vydrží jim to?

Kliknutím zvětšete



Více o StarDance zde


Autor: (lbp)
Foto Aha! - Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.