Šafářová drsně do Plekance: Ještě si nepřipadáš, že máš hodně dětí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Šafářová drsně do Plekance: Ještě si nepřipadáš, že máš hodně dětí?

Zamilovaný a šťastný pár: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová
Zamilovaný a šťastný pár: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová (Barbora Reichová (Sport))

Očekávaný klouček Lucie Šafářové (35) a Tomáše Plekance (39) se ještě ani nenarodil, ale už teď připomíná jednodenní výlet Plekancových puťák. Šafářová manžela zachytila ověšeného dětmi, taškami a tlačícího kočárek a mohla se potrhat smíchy. 

Vypadali, že jedou na čtrnáctidenní dovolenou, ale byl to jen výlet na jeden den. Inu, když se sbalí se vším potřebným dvouletá Leontýnka, Matyáš a Adam, které má Plekanec s Lucií Vondráčkovou (42) a těhotná Šafářová, Plekanec se pořádně prohne.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

„Jaký byl jednodenní výlet, táto,” utahovala si Šafářová z Plekance v Instastories, kterému dvě ruce pomalu nestačily. „Ještě si nepřipadáš, že máš hodně dětí?” dodala vysmátá jak lečo.

Pár oznámil druhé těhotenství Šafářové o Vánocích, na fotce měla Lucie už pořádné bříško. Chlapečka, jehož jméno ještě ani jeden z páru neprozradil, by mohla podle všeho porodit příští měsíc. 

Poledňáková slaví 80, neukázala se 5 let! A svatba Šafářové s Plekym se nekoná

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
fany22
3. 4. 2022 • 12:45

Má smysl pro humor. Mám ráda lidi, kteří si dovedou udělat legraci i sami ze sebe. Jaký rozdíl proti sebestředné a suchopárné Marmeládě, která napíše příspěvek jakoby o dětech : dva roky jsem kojila, zničila si záda, ale vlasy - hříva, a zuby všechny svoje. Ale obětovala jsem se ráda. Jsem totiž dokonalá matka. Všichni mě obdivujte!
A skutečnou korunu tomu dala, když t o h l e, jakoby vyznání dětem, doplnila fotkami v podprsence, skoro nahá.
Copak nevidíte, jak je hloupá a do sebe zahleděná? Plekanec si teď, s normální ženskou, musí připadat jako v ráji.

AliAlice
2. 4. 2022 • 15:31

Huga...

AliAlice
2. 4. 2022 • 13:31

bello..

AliAlice
2. 4. 2022 • 13:27

Huga,že na tu krávu Baldedasch reaguješ,je to chudera,která tady smrdí na diskuzi u Šafářové,jenom aby ji mohla urážet...mě taky nazvala lezbou,no co by člověk mohl chtít po takové primitivní krávy.Ta má tuto diskuzi obšacovanou,a kdo má jiný názor než ona ,tak pro ně má svůj oblíbený rejstřík nadávek...no,je to pouze primouš,který tady funguje jako nasíráček !!!

-bello-
2. 4. 2022 • 01:37

Samozřejmě, že fandím Plekancovi, protože Vondráčková je odporná mrcha, která si přes něj chtěla zajistit Kanadu a to navždy , aby on lítal na střídavou péči do Kanady.
Jak může být ženská / matka !!/ tak hnusná!
Ale, že by se Šafářová mohla krotit se svými příspěvky, o tom žádná!
Já na soc,. sítích nejsem, nikdy bych nebyla, ale jestli jsou ty její příspěvky tak slabomyslný, jak se zde komentuje, pak ... no nevím! Kolik , že je jí let? Je trapná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.