Soukup ztrapnil Krainovou, Vágner ho má za potkana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soukup ztrapnil Krainovou, Vágner ho má za potkana!

Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup v jednom ze svých pořadů
Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup v jednom ze svých pořadů (Reprofoto TV Barrandov)

Jestli mají diváci televize Barrandov něco obzvlášť v oblibě, je to jednoznačně bulvární pořad VIP svět uváděný kým jiným než samotným mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53). Moderátor pořadu má totiž neobyčejný talent slovně šťouchat do téměř všech známých tváří a diváci se tím náramně baví.

Tentokrát se obul do topmodelky Simony Krainové (49) a stal se jakýmsi hlasem instagramového publika, které blonďaté krásce mnohdy nelichotivě komentuje snímky na jejím profilu. A jak je u těchto sledujících zvykem, většinou soudí knihu podle obalu, což mají společné právě s majitelem Barrandova.

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...

„A teď jedna dáma, kterou neznám, viděl jsem ji jednou v životě, ale moc sympatická mi není, zvlášť teď,“ ihned začal zostra Soukup, jak informoval magazín Sedmička. „Jmenuje se Simona Krainová a zcela evidentně není schopná unést svůj věk,“ pokračoval a neopomněl vypíchnout aktuálně nejvíce diskutované kauzy spojené s českou topmodelkou.

„Začala se stylizovat do poradkyně přes výživu, je pořád na dovolené a je to taková ta klasická celebrita, která je jenom celebrita. Na Instagramu ukazuje, že je pořád na dovolené, že je šťastná, že vypadá bezvadně. A očekává, že ji všichni budou obdivovat,“ nebral si servítky Soukup. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat – moderátor bulvárního pořadu obdržel sms od Karla Vágnera ml., manžela Simony Krainové, a nezdráhal se ji zveřejnit.

Premiér Jaromíra Soukupa - ukázka ze sitcomu Jaromíra Soukupa

Video se připravuje ...

„Pokud máš se mnou nějaký problém, můžeš mi zavolat, a ne, takto uboze, jako potkan se plížit tmou,“ stálo ve zprávě od podnikatele Karla Vágnera. Ačkoli se Jaromír Soukup snažil brát tuto odpověď na své dřívější prohlášení s nadsázkou, přeci jen si neodpustil rázné poslední slovo. „Já nejsem žádný potkan. Karle, neblázni a nepiš mi, že jsem potkan, nebo se do tebe pustím,“ dodal razantně Jaromír Soukup.



Přečtěte si
2938
30. 3. 2022 • 12:35

Soukup je neskutečný hovádko, ke každému kdo něco dokázal a je znám se úlisně lepí. Soukupe měl by jste si zamést před Vaším prahem máte tam špíny dost. Vaše VIP jsou trapné a Vy sám neumíte zprávy ani uvádět, děláte hrozné ksichty obličejem nevíte jak by jste ublížil lidem, vezměte si příklad z televize PRIMA ta také úvádí VIP, ale hodně slušně decentně a bez úrážek, jste namachrovaný starý páprda příště hlašte o sobě VIP střídáte ženy jak ponožky a do jiných strkáte nos. Jste sebestředný hlupák, na kterého se nedá dívat.

koxah
27. 3. 2022 • 21:32

Soukupa ne musím, ale krajnova je fakt sragora. Viděl jsem ji doopravdy a mužů říct ze je to ropucha. To vše co vidíme jsou upravene fotky. A její manžel je fakt chudák. Žít s někým jako je krainova muže jen chudák a to jak mentální tak vůbec.

duquesa
25. 3. 2022 • 19:34

Hmm... Simona Krainová, kdo to je?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.