Petra Minářová: Má nová ňadra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Minářová: Má nová ňadra!

PRAHA – Sexbomba bude ještě více sexy! Modelka Petra Minářová (29) si nechala zvětšit prsa, a sama si to zaplatila! Proč? S jejími přírodními dvojkami ji totiž nechtěli na molu!


„Plastiku podstoupila ona sama z osobních důvodů, hlavně kvůli práci, protože v poslední době přišla o pár kšeftů,“ řekl deníku Aha! manžel Petry Šimon Laitner (39).

Přitom Minářová rozhodně nepatří mezi modelky, které by se musely za svá ňadra stydět. Petřina prsa jsou dokonce mezi módními fotografy považována za velice krásná. „Petra, i když nemá umělá prsa, má opravdu velmi hezká ňadra,“ pochválil ještě před zákrokem Minářovou jeden z českých fotografů. Miss ČR z roku 1996 se sama rozhodla, že si za šedesát tisíc nechá udělat z dvojek trojky. „Nebyl to žádný obrovský skok, prsa si Peťka nechala zvětšit jen o jedno číslo,“ netajil se s operací manžel Petry Minářové, který však své lásce operaci nezaplatil. „Petra si celý zákrok hradila sama,“ přiznal se Leitner. Dosti bolestivý zákrok podstoupila modelka ve středu a nyní bude nejméně týden odpočívat a čekat, až se jí zahojí rány po operaci.


Autor: (kre)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.