Milionář Červín a Barbara: Čekají miminko! Svatba na jaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milionář Červín a Barbara: Čekají miminko! Svatba na jaře!

PRAHA – Milionář Michal Červín (37) a jeho partnerka Barbara Kautmanová (30) už očekávají miminko a na jaro plánují svatbu! To je žhavá zpráva, která nyní letí zákoutími českého showbyznysu.


Sám Červín se k této informaci postavil vyhýbavě, ale nevyvrátil ji...

„O miminko se snažíme, ale zatím je na výsledek ještě příliš brzy,“ řekl včera deníku Aha!. Zprávu o radostném očekávání slavného páru ale na veřejnosti už prozradil jeden z nejbližších Červínových přátel! „Nevím přesně, jak se ten Červínův kamarád jmenuje, ale je takový holohlavý a o Michalovi mluvil i v televizním pořadu Vem si mě!. Právě on informaci o tom, že Červín bude mít dítě, začal šířit,“ potvrdil deníku Aha! jeden zdroj. „Navíc tvrdil, že už se Červín s Barbarou dohodli i na termínu svatby. Sice napřed tvrdili, že bude až za rok, kvůli miminku bude prý ale veselka už na jaře a pozvat chtějí až čtyři stovky hostů,“ dodal náš informátor. Samotného televizního milionáře ale v současné době nejvíce zaměstnává vyvracení informací o tom, že ho Barbara opustila a odjela zpátky do Itálie, kde několik let pracovala a kde se prý nyní chce provdat za bohatého majitele několika restaurací z Florencie. „Rozhodně to není pravda. Je to hnus, co na tom cáru toaletního papíru napsali,“ opřel se Červín do deníku Šíp, který si podle milionáře zprávu o jejich rozchodu vymyslel a dokonce psal, že Barbara dělala kdysi v Itálii placenou společnici.

Milionář tak nyní hodně intenzivně poznává i negativní stránku své popularity.


Autor: (efk, mac)
Foto TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.