Langerová pořádně namíchla fanoušky: Hloupější hu*u těžko pohledat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Langerová pořádně namíchla fanoušky: Hloupější hu*u těžko pohledat

Aneta Langerová
Aneta Langerová (reprofoto FTV Prima)

Zpěvačka Aneta Langerová (35) si pořádně "rozlila mlíko" u fanoušků. Její vyjádření, že by nejraději jela na ukrajinské hranice zachraňovat tamní obyvatele vyvolalo vlnu pořádné nevole.

„Obavy samozřejmě nějaké mám. Cítím v tom strašně velkou nespravedlnost, ale těžko s tím něco udělám. S přáteli jsme se o tom bavili a říkali si, že máme chuť jít k hranicím Ukrajincům pomoci. Stát tam a nějak je bránit,“ řekla v rozhovoru pro Český rozhlas Aneta Langerová a dodala: „Obecně, když má někdo moc a chce jiné okupovat, to nesu těžce. Jen to, že si to přečtu, aniž bych musela vědět celý kontext – na čem to stojí, proč to je – jako člověku mi z toho není dobře.“ 

Blesk Podcast: Tata Bojs proměnili Emmu Smetanu k nepoznání. Chválil ji i Milan Cais

Video se připravuje ...

Tím si proti sobě poštvala mnohé z posluchačů, kteří se rozvášnili v diskuzi a dali jí to pěkně „sežrat“. „Hloupější husu těžko pohledat...,“ rozohnil se jeden z posluchačů a další negativní reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. 

„Aneto, vyrazte na Ukrajinu. A vezměte s sebou i ostatní vypatlance. Normálním lidem se uleví. A vám také,“ přidal se další. „Nezlobte se na mě, Aneto, ale ty řeči o obraně Ukrajiny jsou jen prázdné a hlavně hloupé mediální gesto. Naše role v tomhle konfliktu má být hlavně deeskalace napětí, nikoliv jeho podpora,“ zdůraznil podle Expresu ve svém příspěvku další z fanoušků. 

Inu, když člověk něčemu nerozumí, neměl by se do toho montovat a už vůbec se k tomu veřejně vyjadřovat. Pak také může dostat studenou sprchu. 

7 pádů Honzy Dědka dnes: Langerová promluví o svých neřestech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
18. 11. 2023 • 12:48

ppapadysi ten blbec jsi ty.Protože jen blbec se může zastávat "baťušky" Putina.Rusko nikdy demokracii nezažilo.Kdo se o to pokusil,skončil v kriminále jako třeba Navalnyj

Jaroslav Vašíček
18. 11. 2023 • 12:41

Prosím vás,nechte Anetu na na pokoji.Vy "Čížci" jste vždycky Chytřejší než ti druzí! Hlavně,že se třesete na práci,každý jak lev.Viděli jste někdy lva pracovat?

Jaroslav Vašíček
18. 11. 2023 • 12:31

Tomu blbečkovi "bello" doporučuji ať se odstěhuji k Putinovi.Tam mu bude dobře a nemusí plivat po vlastní zemi.O takové "vlastence" nestojíme!!! Putin mu možná za to udělí nějaký řád.

-bello-
26. 2. 2022 • 22:22

Chci říct, aby to nějaký blb nechápal jinak, že nefandím Putinovi za válku , překročení hranic neuznávám ( ale nejedná se jen o Rusko ).Fandila jsem Putinovi v jeho tvrdosti hájit Rusům jejich zemi, protože NATO jim klidu nepřidá.
Radar v Brdech nebyl kvůli raketám ze střední Asie, ale byl namířen na Ural.
Rusko a Ukrajina spolu válčí léta, ale EU byla trapně nečinná.
A teď, když věc eskalovala je pobouřená ? zděšená ? a hází to na Putina ?On s nimi vyjednával , ale EU tím amatérismem v diplomacii nejednala ani s Ukrajinou, ani s Putinem, protože potřebovala obchodovat .( A zejména Merklová a Macron dali lehké sankce a poslali to k ledu ).Putin chrání zájmy své země, ale Zelenskyj to nedovede, neměl být prezidentem.
EU Parlament chrněl a řešil Grétu a Merkelová svůj plyn.

-bello-
26. 2. 2022 • 19:56

Děsivá věc!
Západ posílá zbraně, místo diplomacie!
Jak se chtějí s Putinem dohodnout?! A kdo bude mediátorem mezi Ukrajinou a Ruskem?
Kdo vůbec zůstal nestranný, aby na něm špína nebyla a arbitrem mohl být?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.