Neumannová odtajnila soukromí: Pravda o vztahu a nečekané oznámení dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neumannová odtajnila soukromí: Pravda o vztahu a nečekané oznámení dcery

Kateřina s dcerou Lucií
Kateřina s dcerou Lucií (Profimedia)

Osmačtyřicetiletá Kateřina Neumannová dělí svůj život mezi prací pro armádní sport a dohledem nad provozem šumavského penzionu. Není tudíž divu, že toho času na nějakou tu lásku už mnoho nezbývá ... 

„Mám spoustu kamarádů a lidí kolem mě mužského pohlaví. Ale mohu vám říct, že doma s námi nikdo nebydlí a jinak to tak držím spíše v té podobě přátelské. Žádný vážný vztah tam není,“ odhalila smutnou pravdu Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová: Dcera zatím na Olympiádu nevypadá

Video se připravuje ...

Alespoň že Lucie dělá Kateřině radost! „Mé dceři je osmnáct a oznámila mi, že se nehodlá hned tak stěhovat, protože je doma ráda a má své zázemí. Doma se jí líbí, což je pro mě ocenění – že dospívající dcera nechce pryč,“ libovala si pyšná máma v pořadu Showtime.

Kateřina Neumannová: Dcera od hraček skočila do sportovní kariéry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 2. 2022 • 12:47

Tato blbka skončila s lyžování a cca za 1/4 roku dostala funkci prezidentky Mistrovství.Měla střední školu a za zády svého Jindru.,S 80 mil. sekyrou jí Saša Vondra dal trafiku u sebe na Ministerstvu obrany a tam si začala dělat Mgr. titul -andragogiku.
Jen skutečně hloupoučký chudák / a byla už dost stará/ by se nechal nacpat do managementu, o kterém zhola nic neví. Jenže ji okouzlilo být důležitější, než důležitá. Nevím, jestli tu sekyru částečně umořila, ale s Jindrou má penzion, který by to možná pokryl.A když ona trénovala - půl Šumavy bylo zavřené , jen aby se jí nepletli do cesty.

ejvm1712
7. 2. 2022 • 20:26

Jak to udělala,že jí prošly milionové podvody ?

mbmb
7. 2. 2022 • 13:23

Ted je sama a před tím ženác! Ani Koukalova nemá šťastnou volbu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.