Anička z Peče celá země: Náš dům zapálila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Anička z Peče celá země: Náš dům zapálila...

Cukrářka Anička po požáru přišla o zázemí
Cukrářka Anička po požáru přišla o zázemí (Česká televize, Hasiči Malá Skála )

Rodinný dům Aničky Klápšťové z pořadu Peče celá země vyhořel. V obci Líšný na Jablonecku, kde žije finalistka soutěže, požár zničil úplně všechno a vzal život i třem pejskům, které Anička milovala.

Dům podle mladé cukrářky zapálila infralampa, kterou si Anička nahřívá jizvy na tváři. „Po 5 hodinách se lampa nejspíš převrátila a když jsem se vzbudila, už byla díra do polštáře a cítila jsem hrozné teplo a zář,“ svěřila Aha! s tím, že polovinu postele měla v plamenech.

Cukrářka Mirka van Gils (60): Proč skončila v Peče celá země?

Video se připravuje ...

Požár zničil téměř všechno. „Zůstal mi tam Noel, Beckie a štěňátko Dusty. Hrozně mi ti tři chybí a den ode dne to bolí víc,“ vzlyká Anička nad ztrátou čtyřnohých mazlíčků. Starostové Líšný a Malé Skály okamžitě uspořádali sbírku. Momentálně je na transparentním účtu kolem 1 400 000. „Naše povděkování nelze ani slovy vyjádřit. Ze srdce děkujeme hasičům, starostovi Jiřímu Mikešovi, Michalu Rezlerovi, všem sousedům, kamarádům a lidem na sociálních sítích. Všem patří neskutečné poděkování. Je až neskutečné, kolik lidí má tak dobré srdce,“ je dojata cukrářka.



Přečtěte si
-bello-
28. 1. 2022 • 13:43

Být starostou, kašlu na ni.
Blbka ohrozila ostatní , ať jde do podnájmu.Chudáci psi, uhořeli zaživa.

ptacek5
24. 1. 2022 • 12:12

A pojistka nemovitosti? To jako fakt dnes ještě někdo nemá? O nápadu vzít si infralampu do postele asi ani není nutné se zmiňovat. Totální tupka. Když můžu pomůžu, ale za blbost se platí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.