Brzobohatá přestřelila: Už jste jako Agáta, stěžují si lidé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Taťána G. Brzobohatá přestřelila: Už jste jako Agáta, stěžují si lidé

Taťána Gregor Brzobohatá
Taťána Gregor Brzobohatá (Instagram)

Ani bývalá Miss World Taťána Gregor Brzobohatá (34) neodolala jednoduchému přivýdělku a směle se pustila do propagací produktů, s jejichž značkami uzavřela spolupráci. Někteří se tak podivují, že i úspěšná modelka a podnikatelka musí propůjčovat svou tvář jiným firmám...

Mezi obvyklé snímky Taťány Gregor Brzobohaté patří kromě uměleckých už i ty propagační, jak si povšiml i web Expres.cz. Přípravky na vlasy střídají ty na mytí nádobí a neztratí se ani papírové ubrousky či kapesníky. Pro někoho se tak stala další influencerkou, která lidem poskytuje příjemné slevy či soutěže, pro jiné tím naopak zevšedila a zapadla mezi ostatní ženy na českém Instagramu, které svou tvář zapůjčí produktům od mleté kávy až po vysavač.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

"Vy už jste, Táňo, jako Agáta. Taky propagujete všechno. Příště budou hrnce?" naráží sledující Lenka na fakt, že právě modelka Agáta Hanychová (36) je známá pro nesčetné množství spoluprací všeho druhu. "Táno, jste hezká žena, ale přednost by jste měla dát rodině, práce a reklamy není vše," přidala se fanynka Pavla. Pandemii stále neodzvonilo, a tak se každá koruna hodí. Důležité je, že produktům, které na sociálních sítích nabízí, Táňa věří. Kritice se ale zřejmě nevyhne nikdo...

Vyděšený Krampol, problémy se srdcem! A Brzobohatí o rozchodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jiri novotny
23. 1. 2022 • 21:15

Myslíte, že když o její sedmý div již nemá zájem Brzobohatý, tak patří všem ? I když bych se vzhledem k tomu jak si nyní přivydělává ani moc nedivil kdyby s nabídkou přidala i cenovku.

honzina
23. 1. 2022 • 09:16

lehkoživky nechutný, včetně Kuchařové, mají pořád málo!!!!!

petersonick
22. 1. 2022 • 20:06

A copak to je?

animka
22. 1. 2022 • 16:10

Dělá jen to, co umí. Ona totiž nic neumí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.