Nejoblíbenější seriál Česka: ZMATKY S VYSÍLÁNÍM SLUNEČNÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejoblíbenější seriál Česka: ZMATKY S VYSÍLÁNÍM SLUNEČNÉ

Marek Lambora jako Janek Linhart ve Slunečné
Marek Lambora jako Janek Linhart ve Slunečné (Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, FTV Prima, instagram)

Větší porce romantiky a dobrodružství čeká na diváky Slunečné. „Mohou se těšit na dvojitou dávku příběhů ze statku. Ve 20.15 odvysíláme pokračování 154. dílu – a hned po skončení bude následovat premiérový 155. díl,“ vysvětlil zmatky, které neseděly fanouškům, mluvčí seriálu Josef Ducký.

Polovinu příběhu totiž Prima dluží svým fanouškům už od čtvrtka, kdy před novým seriálem ZOO, aby nahnala ještě více diváků k obrazovkám, odvysílala půlku 154. dílu. Na pokračování a rozuzlení tak musí čekat pro mnohé dlouhých 5 dní. A půjde rovnou o život. Slanina v podání Karla Zimy (50) většinou jen sedí v hospodě a tlachá. Pak dostane nápad, jak přijít bezpracně k penězům. Jenže neodhadl své možnosti. Janek, kterého hraje Marek Lambora (26), pro něj musí skočit do vody, aby se neutopil.

Návrat do lomu

„Točili jsme v lomu Kosov na Berounsku. Místo jsem znal díky tomu, že jsme tam už točili s Petrou Hřebíčkovou film Štěstí je krásná věc. Ten lom tam hrál docela důležitou roli. Byl to takový návrat ztraceného syna,“ zavzpomínal Karel Zima. Zprvu myslel, že je to vtip. Produkce se mu totiž dovolala, když byl na dovolené u moře. „Mysleli si, že už o tomto natáčení vím. Zvedl jsem telefon a oni mi začali říkat, že budu mít u toho potápění kaskadéry, bomby, neopren... Vůbec jsem nevěděl, o čem mluví,“ přiznal herec.

Hvězdy nového seriálu ZOO Pecháčková a Bilina: Co jim sežral nosorožec?

Video se připravuje ...

Mokrá zkušenost

Naštěstí už měl s potápěním trochu zkušeností. „Zhruba jsem věděl, o co půjde. Kdysi jsem v Turecku s dětmi absolvoval takový malý kurs potápění. A jednou jsem natáčel film Minulost, kde jsem hrál hlavní roli. Tam jsem se v zimě potápěl v neoprenu, kdy voda měla asi tři stupně. Malou zkušenost jsem tak měl a natáčení jsem se nebál,“ ujistil Zima.

Karel Zima: Ve vodě mu šlo o život

K vodě nemá Karel Zima ten nejlepší vztah. V roce 2010 se topil pod jezem. „Zachránilo mě, že jsem si vzpomněl na pana učitele Havrdu ze základky v Liberci, který nám říkal, že kdybychom se dostali do válce pod jezem, nesmíme plavat nahoru, ale dolů ke dnu,“ prozradil herec.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
19. 1. 2022 • 09:29

Vůbec to nechápu co je na tom nejoblíbenějšího. Proč ty lidi na tom trvali aby to dále vysílali? Nedokázale jsem shlédnout ani jeden díl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.