Luxusní stavení »hraběte« Cristiana Ronalda: To je moje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Luxusní stavení »hraběte« Cristiana Ronalda: To je moje!

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo  (Profimedia.cz)

Čtyři děti a další dvě jedním vrzem na cestě. Tolik harantů a kyprou družku v požehnaném stavu nemůžete strčit do 3+1 na Proseku a Critiano Ronaldo (36) se podle toho zařídil.

Po návratu do Manchesteru United si fotbalový mág Cristiano žije jako hrabě v luxusním stavení v hrabství Cheshire. Modelku a chůvu Georginu (27), se kterou čeká dvojčata, Cristiana juniora (11, utajované rodičce zaplatil za věčné mlčení 312 milionů korun), páreček Matea a Evu (4, má je s náhradní matkou) a Alanu (4, tu porodila Georgina) ubytoval v paláci.

Fenomén Ronaldo: kde všude hrál a v čem tkví jeho recept na úspěch?

Video se připravuje ...

Jak takové bydlení za 180 milionů korun vypadá? Tři přijímací místnosti, kino, pracovna, vinotéka a snídaňová kuchyně. Apartmá s bazénem, posilovnou, saunou, vířivkou pro šest osob, sprchou se šatnami a relaxačním prostorem. Hlavní ložnice s koupelnou, šatnou a balkonem.

Blesk Podcast: Ronaldovi a spol. pohrozili astronomickou pokutou, myslí si odborník

Video se připravuje ...

V podkroví je samostatný byt s ložnicí, koupelnou, obývacím pokojem a pracovnou. Přístavba se dvěma ložnicemi má kuchyň s obývacím pokojem a dvě sprchy... Tam už se nechá s Ronaldovou týdenní gáží 14,3 milionu korun slušně vegetovat, co říkáte?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.