Vyhazov Filipa Rajmonta z Ulice: ZAKÁZANÁ LÁSKA SE STUDENTEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyhazov Filipa Rajmonta z Ulice: ZAKÁZANÁ LÁSKA SE STUDENTEM!

Filip Rajmont
Filip Rajmont (Martin Kubica)

Učitel versus žák. Tak vypadalo seznámení Filipa Rajmonta (44) a Ivana Luptáka (35). Zahořeli vášní, když herec z nekonečného seriálu Ulice vyučoval dnešní hvězdu Ordinace v růžové zahradě na DAMU. Jejich láska se ale provalila a pan profesor se musel poroučet.

Sám Rajmont DAMU vystudoval a pak tam chvíli učil, ale podle svých slov byl ke studentům přátelský více, než se hodilo. Nejvíce se sblížil právě s Ivanem, se kterým pak dlouhých sedm let i žil.

Vyhodili mě

„Seznámili jsme se, když jsem zkoušel Jak je důležité míti Filipa. To je hodně, jak se říká, hadrem přes ksicht. Herec zkoušel hru, já jsem tam přišel jako odborný asistent. Mě to bavilo, ale dělat bych to neměl, to na školu nepatří, tak jsem odešel. Oni mě teda vyhodili, ale můžu říkat, že jsem odešel, líp to zní,“ směje se Filip v pořadu 7 pádů Honzy Dědka s tím, že začátky vztahu byly trošku náročnější.

Ať jde pryč

„Ivan bydlel s Tomášem Klusem ještě jako chudí studenti. Tomáš pořád hrál ty svoje písničky, ale já jsem jednou s ním chtěl být sám a chtěl jsem, aby šel Klus spát, a on přehrával v kuchyni celé jeho první cédéčko. Říkal jsem si, ať už jde pryč ten písničkář,“ vypráví Filip. V životě prý měl pouze dva vztahy. „První s mým nynějším šéfem činohry Danielem Špinarem. Je přísnej a ke mně ještě přísnější. Ten vztah nějak vypadal, pak já jsem mu třeba zahnul, tak mi to pak v práci vracel. Druhý s Ivanem,“ prozrazuje na závěr nezvykle upřímný herec. Na další zážitky nejen z Filipova života se můžete podívat dnes od 21:35 hod. na Primě.

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video se připravuje ...

Partnerství jen na papíře

Přestože Filip tvrdí, že měl zatím pouze dva vážné vztahy, má za sebou také registrované partnerství. Avšak jen naoko. S režisérem seriálu Rodinná pouta Vladimírou Drhou (†73) pojilo herce velké přátelství, a když Vladímír onemocněl rakovinou, Filip se o něho staral. „V registrovaném partnerství jsme byli proto, že jiná možnost – zvlášť po administrativní a jiné stránce – prostě nebyla,“ řekl už dříve Rajmont, který tak mohl za Drhu vše vyřizovat a dostávat informace od lékařů.

Drbárna z ULICE: Návraty ke starým láskám?

Video se připravuje ...

Umíráme v Národním...

Filip pochází z umělecky založené rodiny a o jeho osudu herce tak bylo předem rozhodnuto. „My chodíme do Národního divadla umírat,“ říká Filip s úsměvem. „Prastrýc Karl Burian, ten se napil louhu a zemřel tam. Všichni tam umřeli,” popsal herec rodinný osud. Jeho maminkou je herečka a básnířka Kateřina Burianová (75) a tatínkem byl režisér a pedagog Ivan Rajmont (†70). Neméně slavný byl i dědeček – muzikant, básník a divadelník E. F. Burian (†55). Pradědeček Emil Burian (†49) pro změnu v Národním divadle zpíval operu.



Přečtěte si
hillaarkaa
9. 12. 2021 • 11:08

Jasně že se kouká,IV.cenové tyto pořady vyhovují a hltají je plnými doušky.Nejhorší je,že věkově to prostupuje do nižších ročníků....Mno a TV má svou "klientelu"..TV mám jako kulisu a pokud mohu tak se těmto domácím hvězdám na míle vyhýbám...

mejlika
7. 12. 2021 • 13:34

To je ale hloupá otázka Kdyby se nikdo nedíval, tak to nebudou dávat. Ale protože je stále velká sledovanost, tak to prostě stále jede. Někdo kouká na to, někdo zase na přiblblé americké komedie, kriminálky, sci-fi, atd A nebo na šílené blbiny, jako jsou hnusní bojovníci MMA, v BOXU, atd .... fůj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.