Daniela Šinkorová: Čeká ji násilná SMRT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Daniela Šinkorová: Čeká ji násilná SMRT!

Daniela Šinkorová zemře v populární »Ordinaci« násilnou smrtí.
Daniela Šinkorová zemře v populární »Ordinaci« násilnou smrtí. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Deník Aha! to ví zase jako první! Scenáristky populárního »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě už vymyslely způsob, jak zemře jedna z hlavních postav příběhu – gynekoložka Gita Petrová v podání herečky Daniely Šinkorové (35).

Deník Aha! to ví zase jako první! Scenáristky populárního »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě už vymyslely způsob, jak zemře jedna z hlavních postav příběhu – gynekoložka Gita Petrová v podání herečky Daniely Šinkorové (35). „Zemře násilnou smrtí během přepadení,“ prozradil nám náš zdroj.

Postava Šinkorové měla původně vystupovat i v šesté řadě seriálu, jenže herečka byla pod tlakem svého ženatého přítele Ladislava Poláka (41), který jí zakazoval jakékoliv společné scény s jejím seriálovým partnerem, kterého hraje Petr Rychlý. A tak se Nova rozhodla, že nechá Gitu zemřít! „Se slečnou Šinkorovou nebyla řeč. Nebyla schopna pochopit, že těžko může hrát partnerku Petra Rychlého, když má od svého přítele zakázáno se ho při natáčení jakkoliv dotknout. Jiné řešení než její smrt prostě nebylo,“ vysvětlují tvůrci Ordinace.

„Nakonec bylo rozhodnuto, že Gita bude zabita během přepadení. Aby to divákům ale nezkazilo Vánoce, tak se tento tragický díl bude, navzdory původním předpokladům, vysílat až po Vánocích,“ vysvětluje náš informátor. Šinkorová tak v současné době už pomalu dotáčí. „Zdá se, že si najednou uvědomila, že udělala chybu. Jenže už je pozdě. Na to, že je hvězda hlavně kvůli Gitě, přišla trochu pozdě. Po takovéhle zkušenosti ji už na Nově zaměstnají jen těžko,“ říkají lidé ze štábu.

Šinkorovou tak vztah s ženatým podnikatelem Polákem přijde pěkně draho. „Měla pověst velké profesionálky, teď má pověst hysterické ženské, která zcela podléhá svému příteli a je kvůli němu ochotna udělat cokoliv. Kdo bude riskovat problémy a dá jí práci?“ dodávají smutně její kolegové. Danielo, měla jsi to opravdu zapotřebí?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.