Něrgešová je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Něrgešová je těhotná!

Laďka Něrgešová je v prvním měsíci těhotenství. A do toho ji trápí zuby.
Laďka Něrgešová je v prvním měsíci těhotenství. A do toho ji trápí zuby. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka rádia Frekvence 1 a herečka Laďka Něrgešová (31) je těhotná! Být v požehnaném stavu si už dlouho přála, teď se jí to čtyři měsíce po svatbě s novinářem Jaroslavem Pleslem (34) podařilo.

Moderátorka rádia Frekvence 1 a herečka Laďka Něrgešová (31) je těhotná! Být v požehnaném stavu si už dlouho přála, teď se jí to čtyři měsíce po svatbě s novinářem Jaroslavem Pleslem (34) podařilo. „Zatím mi negratulujte! Do dvanáctého týdne, když už to bývá jisté, zbývá ještě nějaký ten pátek,“ řekla deníku Aha! šťastná Něrgešová, která je těhotná teprve první měsíc. Přesto dala v rádiu okamžitou výpověď!

Včera totiž znenadání skončila s moderováním pořadu Na titulní straně, který každé všední dopoledne vysílala na Frekvenci 1. Místo Laďky teď bude show moderovat Diana Kobzanová (25), která stejný pořád uvádí na F1 o víkendu. „Myslím si, že je to dočasné. Laďka potřebuje klid, a když bude všechno v pořádku, určitě se do rádia vrátí,“ řekla deníku Aha! Diana, která bude muset kvůli vysílání každé ráno brzy vstávat.

Na začátku těhotenství navíc musela Něrgešová řešit velké zdravotní problémy! Zub moudrosti, který se klube na svět, jí totiž způsobil příšerné bolesti. „Kdyby jí ten moudrák vytrhli, porušili by nervy v její tváři, takže mohla ochrnout,“ prozradila nám kolegyně Něrgešové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.