Není Sokol jako Sokol | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Není Sokol jako Sokol

Ondřej Sokol v akci!
Ondřej Sokol v akci! (festival Life!)

Herec Ondřej Sokol o tom ví své. Dvojroli si už střihnul ve filmu Dvojníci a nyní si to zopakoval během natáčení tak trochu bláznivého klipu pro brněnský festival Life! Vůbec to přitom neměl ve scénáři, ale protože na natáčení kvůli nemoci nemohla dorazit jeho „spolubojovnice“ tenistka Lucka Šafářová, jako vždy excelentně zaimprovizoval. Stal se tak dvěma Sokoly naráz a dokonce sám proti sobě bojoval.

V klipu, který natáčel minulý týden v Praze tým z brněnského výstaviště, je zápletka postavena na sportovním souboji dvou Sokolů. „Ondra Sokol jako Sokol - cvičenec a Sokol - herec se přou, kdo z nich je lepší Sokol. Potom společně bojují ve třech disciplínách - sportu, tanci a počítačových hrách. Ve finále je to nerozhodně a oni se kvůli tomu servou,“ prozrazuje Dita Brančíková, tisková mluvčí festivalu. A proč zrovna Ondřej? K festivalu Life! už neodmyslitelně patří, 8 let je jeho ambasadorem a vedle něj se vystřídaly další známé tváře z obrazovky. Všechny tak trochu spojuje zájem o sport a hlavně zábavu kolem něj. Se kterými kolegy se Ondřejovi na výstavišti nejlépe spolupracovalo?

„Na všechny vzpomínám rád. Bavilo mi tančení s Mádlem, bavilo mě i tančení s Leošem Marešem nebo Luckou Borhyovou, já vzpomínám hrozně rád na všechny,“ říká herec a moderátor. Zároveň se netají tím, že brněnský festival sportu, tance a zábavy rád navštěvuje s celou rodinou. „Když to bylo poprvé, tak Adámek (syn) se tam chtěl podívat a byl tam tak nadšený, že se vracíme a beru to jako rodinný výlet,“ doplnil Sokol. K Brnu má veskrze kladný vztah, nedávno tam získal ke svým kulatým narozeninám dárek od Hanky Holišové. Stal se náčelníkem ornitologického oddílu Sokola Brno II!.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.