Damoklův meč nad Koptou! Ono to stejně člověka neuživí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Damoklův meč nad Koptou! Ono to stejně člověka neuživí

Václav Kopta
Václav Kopta (Jan Dařílek )

Herec Václav Kopta (56) se děsí budoucnosti. Teď práci sice má, hraje v divadle a řeší i další projekty, ale situace kolem koronaviru se znovu zhoršuje. Bude se snad herec muset vrátit za volant autobusu?

Herec se obává toho, že se bude opakovat stejný scénář jako minulý rok. Podle Václava Kopty (56) nás další lockdown nemine, zavřou se restaurace, obchody a taky divadla. To by pro Koptu a spoustu jeho kolegů znamenalo, že budou bez práce. I tak si Václav ale loni dokázal poradit, začal totiž pracovat jako řidič autobusu. Je to i tentokrát jeho záložní plán?

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...

„Za volant autobusu už bych se vrátit nechtěl. Raději bych s dovolením hrál to divadlo. Víte, ono to stejně člověka neuživí. Byl jsem v pozici brigádníka a v momentě, kdy by se znovu zastavila mezinárodní autobusová doprava, by to bylo špatné. Já bych se opravdu raději spoléhal na to, co doopravdy umím, a to je to divadlo,“ svěřil se herec pro web Sedmička.cz. Práce řidiče ho očividně příliš nenadchla.

Kopta s Macíkem v Karlos SHOW: Co mají společného a jak vnímají MMA?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.