Bubílková pod palbou! Útočil na ni... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Bubílková pod palbou! Útočil na ni...

Jiří byl moc rád, že mohl na čas vypadnout z Prahy.
Jiří byl moc rád, že mohl na čas vypadnout z Prahy. (Foto herminapress.cz)

Zadními vrátky za zvířátky. Zuzana Bubílková (69) a Jiří Krampol (83) stihli při procedurách v Lázních Lipová nejen léčebný režim a vystoupení. Byli navštívit i místní zoo a tam moderátorku potrápil papoušek.

„Zamotal se mi do vlasů. Nebylo to ni příjemného, protože měl poměrně slušně ostré drápy,“ prozradila Zuzana. Zaujalo jí, že měl papoušek stejně bílou hřívu jako Jiří. Jinak ale měla před zvířaty respekt. 

Kšefty se hrnou

Do lázní jeli kvůli dýchání. „Chodili jsme na ozón,“ prozradila moderátorka. Pro klienty uspořádali představení. „Kvůli vládním nařízením jsme mohli vystoupit jen pro sto lidí. Takže za námi hned přišli, abychom přidali další představení,“ pochlubila se Bublíková. Ještě že si s Jirkou domluvili jinou variantu, protože některým hostům se líbili tak, že šli i druhý den. „Byli tam někteří fakt dvakrát po sobě, to potěší,“ radovala se moderátorka.

Jiří Krampol: Co udělal jako první po propuštění z nemocnice?

Video se připravuje ...

 

Péče o plíce

Stali se z nich na týden čichači. Dýchání ozónu a vincentky prospělo oběma, ale hlavně Jiřímu, který má na podzim pravidelně problémy s průduškami. „Je mi mnohem líp,“ přiznal herec. Okusili ve Schrothových léčebných lázních také místní posilovnu, na níž oba už roky ujíždějí. „Ale vzal jsem i hůlky a vyrazil ven na procházku. Je tady nádherný vzduch,“ pochvaloval si Krampol spokojeně.

Smutek kvůli vnoučkovi

Zuzana litovala, že místní zvířata nemůže ukázat vnukovi Tomášovi. Když se chlapeček letos v srpnu narodil, měřil neuvěřitelných 61 cm. „A představte si, že už skoro mluví,“ říká Zuzana nadšeně. Vnoučka, který žije s rodiči v Americe, ale zatím zná jen z videí.

Osobnosti truchlí za legendu Belmonda. A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
10. 11. 2021 • 07:55

Ti dva se hledali, až se fakt našli Brrrrrrrrrrrrrrr .... skřehotavá rašple a senilní, namyšlený dědek

mbmb
10. 11. 2021 • 05:55

Zuzana má paruku ,mohl to papoušek odnést. Reportáž je pěkně udelana.

begonie
10. 11. 2021 • 05:52

Vnouček paní Bubílkové se narodil letos v srpnu a už skoro mluví????? No jen jestli to paní Bubílkové zase nemluví až moc!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.