Bill Gates vede dceru k oltáři! I s exmanželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bill Gates vede dceru k oltáři! I s exmanželkou!

Dcera (25) Billa a Melindy Gatesových se vdala. Svatba rodinu vyšla na víc jak 43 milionů.
Dcera (25) Billa a Melindy Gatesových se vdala. Svatba rodinu vyšla na víc jak 43 milionů. (profimedia.cz)

Rozvedení Bill (65) a Melinda (57) Gatesovi opět bok po boku! Dohromady je dala velmi šťastná událost – svatba jejich nejstaršího dítěte.

Na ranč North Salem ve státě New York v hodnotě 350 milionů Kč pozvali k celovíkendovým oslavám 300 hostů z řad americké smetánky. V pátek došlo k tradičnímu muslimskému obřadu, v sobotu pak Bill vedl dceru klasicky k oltáři, večer zahrála hostům slavná skupina Coldplay. Absolventka medicíny na Stanfordské univerzitě Jennifer 25) si vzala profesionálního jezdce Nayela Nassara (30), který v barvách Egypta soutěžil na olympiádě v Tokiu.

Jennifer je rovněž zdatná jezdkyně, na vysokých parkurech patří k soupeřkám české reprezentantly Anny Kellnerové (24). Spoluzakladatel společnosti Microsoft Bill Gates je čtvrtým nejbohatším mužem planety, jeho majetek se odhaduje na skoro 3 biliony korun. To bylo ovšem před rozvodem. Bývalí manželé se už dokázali dohodnout na dělení majetku, které nyní řeší samostatné soudní řízení.

Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.