Smutná oslava Kolářové (75): NEPŘIŠLA ANI NOHA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutná oslava Kolářové (75): NEPŘIŠLA ANI NOHA

Daniela Kolářová oslavila tři čtvrtě století sama
Daniela Kolářová oslavila tři čtvrtě století sama (Foto ČT, FTV Prima)

Své středeční 75. narozeniny strávila o samotě! Daniela Kolářová měla volný den, a tak odjela na chalupu na Dobříšsku. Zástupy gratulantů tam ale nevítala. Celý den byla herečka sama, věnovala se zahradě. Jako ve filmu Na samotě u lesa...

Takto si to také naplánovala. „Narozeniny prožívám pracovně. Teď jsem sekala trávu, pomalu se chystám zazimovávat zahradu. A je mi tady hezky, mám tu klid,“ řekla oslavenkyně v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Slávka Budínová by slavila narozeniny: Kariéře dala přednost před dítětem a rodinou

Video se připravuje ...

„Rodinu tady nemám, každý má své povinnosti, ale telefonicky přijímám řadu gratulací,“ doplnila herečka. Manžel jí chybí Kromě práce na zahradě se věnovala rozjímaní. „Myslela jsem na manžela a na další členy rodiny a kamarády, kteří už tady nejsou. Ten život strašně letí,“ povzdechla si Kolářová. Její muž, herec a režisér Jiří Ornest (†70), odešel před pěti lety. „Moc mi chybí. Někdy se cítím osamělá a samotu zaháním prací,“ prozradila už před několika týdny v rozhovoru pro iDnes.

Agáta odmítá mluvit o krizi s Prachařem! A Daniela Kolářová se zotavuje z operace!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.