STĚR JAKO HROM! Armáda ohodnotila výkon Dolanského a Němce z 1. mise | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

STĚR JAKO HROM! Armáda ohodnotila výkon Dolanského a Němce z 1. mise

Je libo studená sprška pro herce?
Je libo studená sprška pro herce? (FTV Prima)

Náročnou profesi vojenských lékařů představuje primácký seriál 1. Mise. Televize vsadila na známé tváře jako je Jan Dolanský (43) nebo Marek Němec (40). A přesto, že nedělní první díl byl na vrcholu večerní sledovanosti, vyvolal rozporuplné reakce u profesionálů vojenského zdravotnictví.

Diváci byli na zcela nový koncept velmi zvědaví, což dokazuje i největší sledovanost nedělního večera, kdy k televizním obrazovkám usedlo 889 tisíc diváků starších 15 let a po zhlédnutí převládaly kladné reakce s menšími výhradami. Seriál ale zajímal i profíky z řad skutečných, vojenských zdravotníků a ti už tak nadšeni nebyli… 

  1. MISE: do vojenského se obleče i tato krásná zrzka a charismatický dobrodruh
    Video se připravuje ...

„Také jste se v neděli večer nestačili divit? Agentura vojenského zdravotnictví ani Armáda České republiky nemají s tímto seriálovým projektem TV Prima nic společného. Je to čistá FIKCE... Lidé znalí problematiky to jistě pochopí a ostatním divákům to snad brzy dojde,“ napsala na Facebooku včera po shlédnutí Agentura vojenského zdravotnictví, která spadá do podřízenosti sekce podpory Ministerstva obrany. „My jsme na seriálu nespolupracovali a vyjádřili jsme se pouze na sociálních sítích, více už k tomu říkat nebudeme. Diváci si obrázek udělají sami,“ řekla Aha! kapitánka Ing. Lada Ferkálová.

Televize Prima si je vědoma nesrovnalostí. „Seriál 1. Mise je především hranou dramatickou tvorbou. Scénář seriálu vychází z vojenského prostředí, nemá však dokumentární povahu s cílem kopírovat realitu. Jsme si vědomi odchylek od reality, ty jsou však nezbytné pro vyprávění příběhu, pro jeho diváckou atraktivitu,“ řekla Aha! Zuzana Brzáková, šéfredaktor společenské redakce TV Prima.  „Příběh seriálu 1. Mise se neopírá o skutečné události, jeho cílem je ale od prvopočátku poukázat na to, jak obdivuhodná je profese vojenských lékařů a jak důležitá je jejich precizní a ve všech směrech náročná příprava. Jako každý jiný oborový seriál i tento vyžaduje stran profesionálů určitý nadhled,“ dodala Brzáková. Nový seriál 1. Mise můžete sledovat každou středu na TV Prima ve 20:15 hod.

Vojenský seriál Primy 1. MISE se blíží - První VIDEO a nové tváře!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
yokky
1. 9. 2021 • 14:33

Trap­ne😒😒😒😒­😒😒😒😒🙄🙄­🙄🙄🙄🙄😣😣­😣😣😣😣

rezacek
31. 8. 2021 • 22:06

Výborně načasované uvedení. Glorifikovat misi v době, kdy prožíváme náš okupační debakl v Afganistánu, to je parodie. Dolanský tu svojí gumu zahrál famózně, takových blbů bylo a je v naší žoldácké armádě "něurékom". Možná je to i základní předpoklad. No, a medicínské přehmaty, těch je tam také dost.

AHel
31. 8. 2021 • 20:01

Šílený seriál, zlatá Ordinace v růžové zahradě zejména, když to začalo, brilantní obsazení, uvěřitelné příběhy....Mise je fakt trapná.

reiner
31. 8. 2021 • 11:30

Dolanského i Němce zrovna nemusím. Ten oklobák Němec je vlezlý všude a také jen vyřvává ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.