Tajemství herečky Johanssonové (39): ZAZDILA DĚCKO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tajemství herečky Johanssonové (39): ZAZDILA DĚCKO

Scarlett Johansson ututlala dítě
Scarlett Johansson ututlala dítě (profimedia.cz)

Bůh stvořil za sedm dní svět. Americká herečka Scarlett Johanssonová (36) ho ale trumfla a za »dva dny stvořila« nový život! Tak fanoušci s nadsázkou vtipkují o superhrdince z marvelovky Černá vdova. Jen co její manžel Colin Jost (39) v úterý potvrdil, že herečka čeká druhé dítko, o 24 hodin byl na světě malý chlapeček!

„Tak jo, máme kluka, jmenuje se Cosmo a děsně ho milujeme,“ kápl božskou Jost, jakmile se rozletěla šuškanda, že těhotenství už proběhlo, a Scarlett má dokonce po porodu. A všichni si teď lámou hlavu: jak se jedné z nejznámějších žen planety podařilo těhotenství dokonale ututlat?

Trailer k filmu Black Widow

Video se připravuje ...

Do karet jí nejspíš nahrála zejména pandemie koronaviru. Většinu rozhovorů totiž poskytovala na dálku přes webkameru, tudíž ukázala nanejvýš ramena a tvář... Na oficiální akci se neobjevila od Vanity Fair párty po udělování Oscarů v únoru 2020. V říjnu téhož roku oznámili svatbu a teď dali ve známost, že mají děťátko. A kdo ví, jak staré... Just totiž své přiznání na Instagramu doplnil hesly, která by česky zněla: #užnějakýčasnámtoprochází a #pojedemedodisneylandu...

Oficiální trailer k filmu Ghost In The Shell

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.