Odtajněná krize u Batulkové! Vystrašená rodina zasáhla v poslední chvíli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odtajněná krize u Batulkové! Vystrašená rodina zasáhla v poslední chvíli

Dana Batulková s partnerem a režisérem Ondřejem Zajícem.
Dana Batulková s partnerem a režisérem Ondřejem Zajícem. (Aha! – Marek Pátek)

Sedmadvacetiletá dcera herečky Dany Batulkové (63) loni přiznala, že trpí poruchou příjmu potravy. Jde přitom o chorobu, která se kvůli zákeřnosti a průběhu řadí mezi nemoci s nejvyšší úmrtností! Není tedy divu, že její nejbližší museli urgentně zasáhnout!

 

„Člověk měl na sebe čas, mohl řešit, co jí, a cvičení. Já měla před tím takové divoké období, hodně alkoholu, a tak jsem se sebou nebyla úplně spokojená,“ tvrdila o spouštěcím mechanismu stravovací poruchy v době celostátní karantény Marianna Prachařová v Showtimu. Zpívající herečka se tak až fanaticky upnula ke stravování podle kalorických tabulek a dřela ve fitku doslova o život. 

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...

A to doslova! Vystrašená rodina začala okamžitě bít na poplach a neprodleně došlo ke svolání veledůležité porady. „Řešili jsme to doma hromadně, nebylo to příjemný, ale ona byla ochotná naslouchat, že už je to problém, a začala s tím něco dělat. Je to věc, kterou nepřeji žádným rodičům, nepřeju to ani dětem, nikomu. Ale stalo se to. Je to běh na dlouhou trať,“ popsala drama na domácí frontě její maminka Dana Batulková

Dana Batulková: Jsem babička na nic! Holku jsem vůbec nechtěla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.