Nevěsta byla v černém: ŘEKLI SI »ANO« PŘI HOROROVÉ SVATBĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Nevěsta byla v černém: ŘEKLI SI »ANO« PŘI HOROROVÉ SVATBĚ

Novomanželka Bára ukazuje ukazuje červeno-černou kytici
Novomanželka Bára ukazuje ukazuje červeno-černou kytici (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Nevěsta v černých šatech, dým, rakev, hadí muž, tanečnice, artisté a téměř stovka svatebčanů v hledišti. Taková byla netradiční svatba manželů Tréglových. Své »ano« si řekli pod šapito prvního hororového cirkusu v Česku.

Znají se už léta a hororový cirkus milují. I když je Bára Purkrábková (20) ze Střelských Hoštic a František Trégl (29) ze Strakonic, často jezdili na různé štace cirkusu za svými kamarády. „Je to naše druhá rodina. To byl i důvod, proč jsme se rozhodli pro svatbu v hororovém cirkusu se vším, co k tomu patří,“ shodli se. Z průběhu obřadu byli novomanželé nadšeni. Přesně tak si to prý představovali. V jejich velký den s nimi byli ti, které mají rádi.

A co se jim při obřadu honilo hlavou? „Pořád jsem si opakovala, ať nebrečím, nebo si rozmažu oči,“ přiznala nevěsta. „A já si jen říkal, jak je úžasná, jak jí to sluší,“ řekl ženich při pohledu na černé šaty své novomanželky. Štěstí páru přála rodina, přátelé i artisté, tanečnice a další účinkující Cirkusu Ohana. „A to ještě netuší, že jako svatební dar s námi budou celý měsíc v Plzni. Chceme je dostat i do programu, snad to zvládnou,“ prozradil Aha! Matěj Břešťák, skrývající se za maskou šíleného klauna.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.