Krásná Sabina dražila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Krásná Sabina dražila

Dražbu vázy Bořka Šípka rozjel finančník Jan Reichelt s moderátorkou Sabinou Laurinovou.
Dražbu vázy Bořka Šípka rozjel finančník Jan Reichelt s moderátorkou Sabinou Laurinovou. (pro Aha!: Jan KAČÍR)

PRAHA – Druhý ročník Společenského setkání Jaro 2006 pořádala PART agency ve Státní opeře Praha. Na večerní recepci v restauraci Zahrada v opeře proběhla i tombola, kterou moderovala.


PRAHA – Druhý ročník Společenského setkání Jaro 2006 pořádala PART agency ve Státní opeře Praha. Na večerní recepci v restauraci Zahrada v opeře proběhla i tombola, kterou moderovala Sabina Laurinova (34) s Martinem Hrdinkou. Při losování poslední ceny, vázy od světoznámého Bořka Šípka, přítele zpěvačky Leony Machálkové, vyprovokoval finačník Jan Reichelt dražbu. Ta nakonec Státní opeře Praha vynesla sto dva tisíce korun. Ty budou použity na premiéru opery Candide od Leonarda Bernsteina, která bude uvedena již příští čtvrtek 25. května. Večera se zúčastnili i Beata Rajská, Daniela Šinkorová, Jadran Šetlík, Vladimír Remek, Cyril Svoboda, Iveta Dufková či Jaroslav Svěcený.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.