Krutá bolest Tomáše Kluse! Děsivá úmrtí milovaných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Krutá bolest Tomáše Kluse! Děsivá úmrtí milovaných

Tomáš Klus
Tomáš Klus (profimedia)

Oblíbený písničkář je sice miláčkem davů, umí zahrát svým fanouškům na tklivou strunu, ale jeho dětství by nechtěl prožít určitě nikdo. Velmi brzy se totiž musel popasovat se dvěma bolestivými odchody.

Tomáš Klus (35) nedávno přidal na Instagram snímek se svým tatínkem, po kterém minimálně zdědil svoji podobu, a okomentoval jej slovy: „Odešel brzo, ale dal mi všechno.“ Muzikant totiž ztratil svého otce, když mu bylo asi deset let. Tatínek, který prý rád putovával krajinou, podle webu eXtra.cz na svoji vášeň bohužel doplatil. Spadl totiž z Kôprovského štítu ve Vysokých Tatrách.

Zpěvák a herec Tomáš Klus v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...

Šílená tragédie se odehrála bohužel jen dva roky poté, kdy rodina písničkáře čelila ještě jedné neskutečně bolestivé ztrátě, jenž je naprostou černou můrou pro všechny zúčastněné. Tomášovi Klusovi totiž zemřela na rakovinu roční sestřička. A jak přiznal, její smrt si později zpěvák velmi vyčítal, vinil se totiž z ní. To proto, že prý často plakávala. Osmiletého Tomáše tak někdy údajně podle uvedeného zdroje napadalo, že by bylo lepší, kdyby žádnou sestru neměl. „Bylo mi osm, když umřela,“ svěřil se svou hrozivou minulostí Klus.

Tomáš Klus na křtu knihy Laskavci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.