Prachařová vychrtlá na kost! Vážně už nemá žádný problém? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prachařová vychrtlá na kost! Vážně už nemá žádný problém?

Mariana Prachařová hubne před očima.
Mariana Prachařová hubne před očima. (blesk)

Influencerka před časem přiznala, že se jí příjem potravy poněkud vymkl z ruky a kvůli této poruše přišla i o menstruaci. Mariana Prachařová (27) totiž propadla zdravému stravování a začala si pedantky hlídat příjem každé kalorie. Jenže opravdu nad touto diagnózou vítězí?

„Chtěla bych uvést na pravou míru, že nemám anorexii, jak se to psalo v článcích. Jen jsem ji zmiňovala, protože jsem s ní byla už jednou chybně spojována. Můj problém je nejspíš ortorexie, která se taky řadí mezi PPP,“ napsala loni na podzim dle webu Blesk.cz Mariana Prachařová na instagram poté, co se vrhla v karanténě na hubnutí. Jenže to bohoužel za nepříliš dlouhou dobu dosáhlo hranice nezdravosti.

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video se připravuje ...

Nedávná fotka dcery Davida Prachaře (62) a Dany Batulkové (53) ale opět vyvolala pochybnosti, zda se skutečně naučila ovládnout posedlost počítat si každý gram potravy. I pod volnějšími džínsy totiž bylo patrné, jak moc je teď Mariana vyzáblá. Nic ve zlém, ale takhle radost že života a jídla úplně nevypadá….

Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
21. 6. 2021 • 19:40

Kdo je ta paní? Co užitečného kdy udělala?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.