Snoubenci Katy Perryová a Orlando Bloom: Takhle spolu zestárneme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Snoubenci Katy Perryová a Orlando Bloom: Takhle spolu zestárneme!

Táto, koukej, dávají Piráty z Karibiku? Ani ne, to Katy a Orlando bojují proti volebním machinacím.
Táto, koukej, dávají Piráty z Karibiku? Ani ne, to Katy a Orlando bojují proti volebním machinacím. (Foto Profimedia.cz, instagram.com, reprofoto YouTube)

Už toho spolu stihli dost: zamilovali se, rozešli, pak se zase dali dohromady, pořídili si dítě a zasnoubili se. A nebýt covidu, nejspíš by už byli herec Orlando Bloom (44) se zpěvačkou Katy Perryovou (36) manželé.

Jednoznačně spolu chtějí zestárnout a teď světu nabídli ukázku toho, jak budou vypadat. Konkrétně ve videu, jehož děj se odehrává v roce 2055, kdy bude mít Katy rok po sedmdesátce a její Orlando dva do osmdesáti! V maskérně se ovšem na stařečky v důchodu nedali předělat jen tak ze špásu, minutový klip vznikl na podporu novely volebního zákona, kterou právě projednávají američtí zákonodárci. Časový posun do budoucnosti má ukázat, že lidé ztratí svá práva, pokud o ně nebudou řádně bojovat...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video se připravuje ...

Romantika v Benátkách

Populární dvojice před pár dny pobývala v Praze, kde Orlando natáčel, a nyní si užívá dovolenou v italských Benátkách. Pobyt v luxusním, hříšně drahém hotelu, projížďky na gondole, spousty dobrot a prohlídka města, to všechno dává slavnému páru zapomenout na starosti všedních dnů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.