Borhyová utekla s Brabcem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Borhyová utekla s Brabcem

Lucie Borhyová pokřtila nové album Michaela Hejče (vpravo) a pak se společně s Lubomírem Brabcem rychle vypařila.
Lucie Borhyová pokřtila nové album Michaela Hejče (vpravo) a pak se společně s Lubomírem Brabcem rychle vypařila. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – »Novácká« moderátorka Lucie Borhyová (29) si po odvysílání Televizních novin odskočila pokřtít debutové album houslisty Michaela Hejče společně s kytaristou Lubomírem Brabcem (54).

„Něco ještě mám, takže se tu nemůžu dlouho zdržet,“ prohlásila hned při svém příchodu Lucie, která si zřejmě naplánovala zajímavý večerní program, protože hned jak se cédéčko pokřtilo, upalovala domů. K jejímu novému autu Audi A3 jí z music clubu Hany Bany nabídl své rámě právě Brabec. Ten byl z jejího kvapného úprku očividně docela nadšený, protože se díky Borhyové mohl z mládežnického doupěte taky rychle vypařit. Jejich cesty se ale rozešly hned před jejím autem, které měla krásná moderátorka zaparkované přímo před vchodem a kde na ni už netrpělivě čekala kamarádka. V Hany Bany pak s Hejčem pařili jeho kamarádi jako Jarek Šimek, který se na albu podílel nejen skladatelsky, ale v jeho studiu se i natáčelo, nebo SuperStar Petra Pudová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.