Útěk Holubové od manžela? ZMĚNA PŘÍJMENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Útěk Holubové od manžela? ZMĚNA PŘÍJMENÍ!

Eva Holubová s manželem Miroslavem Zdeňkem
Eva Holubová s manželem Miroslavem Zdeňkem (Instagram)

Po boku svého manžela Miroslava Zdeňka žije herečka Eva Holubová (62) už třicet let. Osudové ANO si řekli ale až v roce 2009, oddával je tenkrát v Americe sám Miloš Forman.

Svatba se konala v New Yorku, když přijeli na návštěvu za Milošem a Martinou Formanovými. Nebýt oscarového režiséra a jeho ženy, možná by žili tzv. na hromádce dodnes. „Nebýt jich, možná bychom se k tomu nikdy nerozhoupali. Milošek s Martinkou nám vystrojili náramnou, nezapomenutelnou veselku,“ prozradila herečka pro web Prima Ženy.

Se svým mužem se do sebe zakoukali na Divadelní pouti. „Já tam zpívala s Vaškem Koubkem, Petrem a Matějem Formanovými a dalšími kramářské písně a on dělal všechno možný,“ přiblížila Eva. Podle slov herečky se i po letech stále skvěle doplňují. „U nás hlava rodiny neexistuje. V něčem ustupuje on mně, v něčem já jemu, v něčem dětem,“ nastínila.

Eva Holubová: Dcera mě nejvíc ovlivnila tím, že mi dodala sebedůvěru

Video se připravuje ...

A ačkoliv svého muže Eva Holubová do společnosti nevodí, jejich lásce se prý daří. „S manželem jsme se dostali do stadia, kdy je nám spolu opravdu dobře. Netrpěli jsme covidovou ponorkou a snažili se vycházet si vstříc,“ prozradila seriálová Hana ze Slunečné.

Změna příjmení

Přestože má svého muže opravdu velmi ráda, jeho příjmení ale nepřijala. Což by si přála do budoucna změnit. „Narodila jsem se jako Holubová, pak jsem chvíli byla provdaná Šafrová, po rozvodu jsem začala být zase Holubová. Příjmení mého manžela je Zdeněk a až půjdu do důchodu, tak převezmu jméno Zdeňková. Holubová je jakási značka mojí firmy,“ vysvětlila herečka, proč stále používá své dívčí příjmení, třebaže je podruhé vdaná.

Eva Holubová v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč nechtěla „prcat“ v Pelíškách?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.