Budoucí exmanžel Třeštíkové ukázal nový dům: Betonová pecka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Budoucí exmanžel Třeštíkové ukázal nový dům: Betonová pecka!

Proslavený balkon letenského bytu
Proslavený balkon letenského bytu (instagram.com)

Ačkoliv nedávno oznámil rozchod s manželkou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou, nesmutní a raduje se z nového bydlení. Fotograf Tomáš Třeštík se na sociální síti pochlubil domem, u kterého hraje prim beton! Kde tento neobvyklý skvost nechal postavit?

Tady měli bydlet společně jako rodina, nyní to však vypadá, že se do moderní stavby z betonu nastěhuje fotograf Tomáš Třeštík sám. Nový moderní a také celkem neobvyklý rodinný dům se nachází v obci Vyžlovka, která leží v okrese Praha-východ.

Prostor X: Rozhovor s Tomášem Třeštíkem

Video se připravuje ...

„Když jsme kreslili Vyžlovku, chtěl jsem, aby tam bylo hezké světlo. Ale že budou večery v kuchyni až takhle prima, to mě tedy nenapadlo… Základní koncepci jsme na začátku udělali s Radkou a tátou, který je architekt. Pak jsme to dali jedné spřátelené architektce, ta to trošku doladila a pak to vyfinalizovalo studio Archibase,“ napsal Třeštík na svém Instagramu. Podle redakce expres.cz  nezahálí ani jeho budoucí bývalá žena Radka Třeštíková, ta se totiž pochlubila klíči od nového bytu, kde začne další životní kapitolu. Jejich slavný letenský byt tak bude mít nového majitele.

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 6. 2021 • 20:41

Chudák stará Třeštíková.
Střevo Radka Třeštíková teď ponese dál toto jméno a já vím, že je to strašně sprostá ženská a i zahleděná do sebe, jako špulin da Agáta Hanychová.Radunka už špulí taky a její prvoplánově výstražné bradavky na fotce jsou laciný zboží.
Dům Třeštíka ujde.Záleží ale vždy na sousedech.Kvůli rožnícím , hulícím , noční párty milujícím a majících free dětičky s jejich řvoucími školkovými i školními oslavami to můžete taky zabalit a jít bydlet do zemljanky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.