Hitmaker způsobil poprask! Tvůj táta je Michal David? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hitmaker způsobil poprask! Tvůj táta je Michal David?

Petr se přihlásil k slavnému tatínkovi na maturitním plese. Pro Michala Davida to byl nezapomenutelný večer.
Petr se přihlásil k slavnému tatínkovi na maturitním plese. Pro Michala Davida to byl nezapomenutelný večer. (ČT)

Michal David (60) popsal, jak jeho syn Petr v osmnácti letech šokoval spolužáky na maturitním plese. Pozval si tam totiž jeho! To bylo údivu a otevřených úst ...

Petr s Michalem Davidem společně nežili, ale zpěvák synovi vždy pomáhal, jak jen mohl. „Jeho maminka mě požádala, ať to necháme a nikde neříkáme, že by byli radši, kdyby měli soukromí. Až v osmnácti letech to bylo na něm a on mě požádal, jestli bych nezahrál na plese, že by to chtěl těm spolužákům prozradit," zavzpomínal hitmaker ve filmu s názvem Michal David - žít tak, jak se má.

Syn se ke mně přihlásil na maturitním plese. Nikdy na to nezapomenu

Video se připravuje ...

„Koncert byl zvláštní. Bylo to něco jiného. Byl to takový moment, na který nikdy nezapomenete. Že zaprezentujete svého syna, o kterém nikdo neví," prozradil v Blesk Podcastu legendární zpěvák. „Tys šel tenkrát na pódium a já jsem řekl, že tohle je můj syn, který tady dnes má maturitní večírek. Přijel jsem mu a vám všem zahrát. Všichni koukali a říkali - Tvůj táta je Michal David?" okomentoval to Michal David v dokumentu ČT. 

Blesk Podcast: ČSSD mě zneužila, svěřil se Michal David

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
blamal
11. 7. 2021 • 16:54

Napriklad mym detem by bylo uprimne jedno, kdo je ci tata. A Michal David? Vzhledem k zanru muziky, kterou poslouchaji, by se spis chechtaly.. V kazdem pripade musim rict, ze pres ty jeho primitivni odrhovacky, vlezle a pro mnoho lidi neposlouchatelne - ale ktere se jiste spouste lidi z toho opravdu nejmene narocneho publika zamlouvaji - mne jeste vic nemile prekvapilo to, jak je to sebestredny a vychloubacny typek. V dokumentu to bylo furt ja ja ja. No; at se mu dari, ale at nas, co poslouchaji slusnou a kvalitni muziku, otravuje svejma pindama co nejmin.

mbmb
22. 5. 2021 • 10:35

jiz vse probehlo nekolikrat v hopsasa tralala TV ,pry zhava novinka! neni co psat ,radeji nez klepy poradte vse covid 19 ,kdy to skonci ,teror a zmeny i behem 1 dne

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.