To byla rychlovka! Písařovicová vyzradila, kde se provdá za Prachaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To byla rychlovka! Písařovicová vyzradila, kde se provdá za Prachaře!

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (archiv Mojí psychologie)

Padli si do oka během natáčení zábavného pořadu Máme rádi Česko a pak už to šlo rychle! Moderátorka Daniela Písařovicová dokonce oznámila místo svatby s hercem a hudebníkem Jakubem Prachařem. Bude to veselka roku?

Bývalému manželovi rebelky Agáty Hanychové se moderátorka Daniela Písařovicová musí líbit už pěkně dlouhou dobu. Jeho slova během natáčení pořadu Máme rádi Česko, totiž ukázala, že je Jakub Prachař do vysoké brunety zblázněný až po uši. A už se mluví o svatbě!

„Danielo, ty jsi nádherná. Zároveň nechutně inteligentní… Takhle vám to řeknu, až se jednou vezmeme, já si nechám tvoje jméno… Jakub Písařovic,“ pokračoval Prachař, na jehož vyjádření pohotově reagoval moderátor Libor Bouček. „Jakub Písařovic. No říká se to hůř, teda jako musím říct. Ale zvyknu si na to a těší mě to, že ses takhle rozhodl. Gratuluju!“ odpověděl mu Bouček.

Daniela Písařovicová: Závěr festivalu jsem proplakala!

Video se připravuje ...

Ačkoliv se známý šprýmař snažil být především vtipný, něco na jeho slovech rozhodně bylo pravdivé, takové zalíbení se totiž často právě za humorem skrývá. Vzhledem k tomu, že je Daniela ostříleným »profíkem« svého oboru, její reakce byla jasná a pohotová. „Táta bude rád. Tati, slyšíš to?... A bude to v Peci,“ reagovala Písařovicová. „A máme to, je to domluvený,“ kontroval podle zeny.iprima.cz Prachař, který se smál jak měsíček na hnoji. To by byla veselka! Třeba se této svatby jednou Jakub i Daniela dočkají, nebylo by to totiž poprvé, co by se slavné osobnosti daly dohromady poté, co se potkaly v nějaké známé televizní show.

Námluvy Písařovicové a Prachaře v soutěži Máme rádi Česko. Kdy a kde se vezmou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konas3
21. 5. 2021 • 09:21

To by musela být Daniela padlá na hlavu. Že by jí zaujal takový kašpar? Jako šašek pro pobavení určitě. Hoaxy pro bulvár nelze brát vážně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.