Knihu o Matuškovi pokřtila Pilarová - Přežije to Waldova kmanželka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Knihu o Matuškovi pokřtila Pilarová - Přežije to Waldova kmanželka?

Eva Pilarová (uprostřed) a Pavel Vítek se stali kmotry knihy Walda žije!, jejímiž autory jsou (zleva) Dáša Radimovská a James Kent.
Eva Pilarová (uprostřed) a Pavel Vítek se stali kmotry knihy Walda žije!, jejímiž autory jsou (zleva) Dáša Radimovská a James Kent. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Waldemara Matušku (75) musel včera dopoledne polít smrtelný pot! Probuzení asi nebylo úplně příjemné pro zpěváka, který žije na Floridě, a ještě horší muselo být pro jeho manželku Olgu Blechovou. Na stole v Americe jim totiž přistála knížka Walda žije! O knize, která vyšla v Čechách, však nemá ani jeden z nich potuchy.

Navíc se kmotrou stala Eva Pilarová (67), na kterou manželka Matušky neuvěřitelně žárlí! Vztah mezi těmito dámami totiž není rozhodně přátelský.

Kmotrou knihy Walda žije! se v pondělí dopoledne v Gott Gallery Restaurantu nemohl stát nikdo jiný než zpěvačka Eva Pilarová, kterou pojí s Waldemarem slavný duet Láska nebeská. „Nejdříve paní Pilarová vůbec nechtěla přijít, protože se obávala přítomnosti Matuškových. Když však zjistila, že tady nebudou, ráda přišla,“ řekl deníku Aha! autor knihy James Kent alias novinář Jakub Hladký, který se rozhodně nebojí, že by Waldemar nerozdýchal knihu, kterou napsal.

„Nevím, jestli bude mít radost Walda, ale Olinka bude mít určitě větší,“ píchla si do manželky Matušky Eva Pilarová – sokyně v lásce. „Nemá s ní žádný problém, jen Olina na ni hrozně žárlí. Dokonce zabránila i tomu, aby se Evička Pilarová dostala na pětasedmdesáté narozeniny Waldemara,“ pokračuje autor knihy, která není jen biografická, ale je prý i lehce bulvární.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.