Agáto, to se nedělá! Hanychová napráskala kolegy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáto, to se nedělá! Hanychová napráskala kolegy

Agáta Hanychová je práskla! Které české celebrity jsou na seznamce? S jednou i něco měla
Agáta Hanychová je práskla! Které české celebrity jsou na seznamce? S jednou i něco měla (Foto: Instagram, archiv Blesku)

Holt v tom čas od času jedeme všichni. Správný protějšek je v nedohlednu a tak to zkusíme na síti. Známé tváře nejsou žádnou výjimkou. Agáta Hanychová (36) prý na několik celebrit na seznamkách narazila. A bez skrupulí vypustila do světa, o koho šlo.

„Objevila jsem tam Bena, tak jsem mu dala lajk. Ale on mi ho nevrátil,“ prozradila rebelka v živém vysílání na instagramu. Podle webu Blesk.cz  pak prý není pochyb, že měla na mysli zpěváka Bena Cristovaa (33).

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...

Na seznamce „loví“ ale prý i její bývalá švagrová. „Dál tam je Mariana. A taky Týnuš Třešničková a taková ta youtuberka - Anna Šulcová,“ neušetřila nikoho Agáta. Ta zároveň zvědavým fanynkám odtajnila, jak je to s propíranou sexuální orientací Bena Christovaa: „Já jsem s ním něco před lety měla, takže si to nemyslím…“ reagovala na dotaz, zda je zpěvák orientovaný na muže.

Sama Hanychová přitom příliš úspěšná v seznamování nebyla. Po rozchodu s Jakubem Prachařem (37) navázala sice řadu známostí, ale její lásky zatím skončily stejně rychle, jako začaly. Takže i Agáta zůstvává "lovným" kusem, na který můžete dříve či později "kápnout". 

Agáta Hanychová na focení titulky pro Dietu: Co o sobě prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
13. 5. 2021 • 09:15

Vypadá to, že Agáta už nestojí nikomu ani za komentář.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.