Slavní čeští filmoví milenci: Jak to měli doopravdy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slavní čeští filmoví milenci: Jak to měli doopravdy?

Léto s kovbojem
Léto s kovbojem (archiv INT)

Hráli spolu tak často a tak dobře, že je lidé považovali za pár i v civilu. Tento osud potkal nejen Danu Morávkovou a Jana Čenského, ale i další slavné dvojice. Nejtěžší to pak měli jejich skuteční partneři, kteří mnohdy vůbec nebyli ze showbyznysu.

Daniela Kolářová (74) & Jaromír Hanzlík (73)

Byli nejpopulárnějším filmovým párem 70. let. Děvče z Chebu a rodák z Českého Těšína. Potkali se v pražském Divadle na Vinohradech, záhy natočili první společný film Slasti Otce vlasti. A když v seriálu Taková normální rodinka hráli manžele, milovalo je už široké publikum. O Létu s kovbojem ani nemluvě! I když se o jejich románu spekulovalo, nikdy se nepotvrdil. Jaromír Hanzlík se při natáčení Noci na Karlštejně dal dohromady s Janou Brejchovou, Daniela se později vdala za režiséra Jiřího Ornesta.

Eva Burešová (27) & Marek Lambora (25)

O svém soukromí moc nemluví. Oba jsou mladí, sluší jim to spolu a obsazují je do mileneckých dvojic. Pár sice netvoří, ale mnozí fanoušci by je vedle sebe rádi viděli! Oni to zatím cítí jinak – Eva momentálně randí s kuchařem Přemkem Forejtem a Marek zase s modelkou Andreou Bezděkovou.

Jana Paulová (66) & Pavel Zedníček (71)

Hereckou dvojici tvoří už čtvrtstoletí. Manželské páry hrají hlavně v divadle, s komediemi pro dva jezdí po celé republice. Lidé je milují – a spojují. „Začínali jsme Natěračem, který měl přes pět set repríz, komedie Bez předsudků taky. A k tomu další komedie. Hráli jsme spolu tolikrát, že to ani nedokážu spočítat,“ říká Zedníček. V civilu ale dvojicí nejsou – Jana je přes čtyřicet let vdaná za hudebníka Milana Svobodu, Pavel se před pár lety oženil s dlouhodobou partnerkou Hankou Kousalovou.

Eva Holubová v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč nechtěla „prcat“ v Pelíškách?

Video se připravuje ...

Eva Holubová (62) & Bob Klepl (63)

Hrají spolu přes pětatřicet let – ve filmu a na divadle, většinou manžele. Není divu, že mnozí ani nepochybují, že by to v civilu bylo jinak. A od Účastníků zájezdu už vůbec ne! Však si také z legrace říkají »herečtí manželé« a jeden bez druhého si roli kolikrát ani neumí představit. „Je na mě zvyklá a já jsem ten pod ní. Ona je ta, co rozkazuje a já jsem spíš takový jako panda,“ přiznal Klepl. I když spolu tráví hodně času, jsou jen kamarádi. Eva je vdaná, Bob rozvedený a má přítelkyni.

Jana Preissová (73) & František Němec (77)

Slušelo jim to spolu natolik, až si mnozí mysleli, že k sobě patří. Jenže v době, kdy točili film Jak vytrhnout velrybě stoličku, byla Jana už dávno vdané za svého spolužáka z DAMU Viktora. Brali se, když byla v posledním ročníku. A v době, kdy se točilo pokračování Jak dostat tatínka do polepšovny, už měla dva syny, z nichž ten mladší měl pouhé tři měsíce. Během natáčení ho kojila, se vším jí asistoval manžel Viktor.

Další známé herecké páry najdete v tištěné verzi Aha! 9.5.2021

Eva Holubová soucítí s týranými psy: Když ale měla mluvit o cvičení, rozpálila se doběla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.