Eva Burešová už toho má DOST! O pomoc prosí policii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eva Burešová už toho má DOST! O pomoc prosí policii

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

Čeho je moc, toho je příliš! Eva Burešová (27) se již dál odmítá nechat urážet přes sociální sítě, a rozhodla se proto celou situaci řešit s policií.

„Už jsem se to rozhodla řešit. Nemusím se takhle nechat špinit," sdělila herečka webu Super.cz. Některým lidem bylo totiž málo svou frustraci vyjadřovat na hereččině profilu pod vlastním jménem, proto byly vytvořeny profily, které si daly za úkol hanit herečku známou ze seriálu Slunečná. A u profilů tohoto typu to neskončilo…

„Našla jsem jednu stránku, kde jsou vyfocené jenom bosé nohy, a tam je lidé, kteří pro to mají slabost, hodnotí. Zatím mám docela vysoké hodnocení, tak jsem ráda," přiznala pobavená herečka. Nad takovými stránkami se herečka pouze zasměje a víc je neřeší. Když se však objevila stránka, která se o herečce i její rodině vyjadřuje vulgárně, byla to pro Burešovou poslední kapka.

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...

„Jsem sice veřejně známá osoba, ale všichni máme nějaké hranice. A nikdo si nemůže myslet, že kvůli tomu, že jsem vidět v televizi, má právo na mě nadávat. Je jasné, že čím víc jsem vidět, tím víc si někteří smutní lidé na mně léčí své komplexy, protože je to jednodušší, než sáhnout sám sobě do nitra," dodala Eva.

Evu Burešovou šokoval plyšový delfín Adolfeen v nové talkshow! Kde mám manažerku, dožadovala se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.