Těžký život influencerů: Škemrají o každou kravinu, směje se jim internet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těžký život influencerů: Škemrají o každou kravinu, směje se jim internet

Kdybyste někdy dumali nad tím, jak to v reálu mají influenceři, tak veřte, že ohromně těžké. Teda hlavně ti, kteří by spíš těma influencery chtěli být. Aby se jimi totiž mohli stát, musí si vyškemrat produkty, na které pak na svých účtech budou dělat reklamu. A někteří jsou schopní jít hodně hluboko pro jakoukoliv kravinu zadarmo. Vysmát se jim teď můžete i na účtu přímo pro to stvořeném. Třeba se pobavte nad tím, jak dva noname rappeři prosí o produkt na každý den, o kterém pak budou rappovat. Snová reklama!  Více v Síťovinách na Mall.tv.

Martin Jirman, Marie Radostová, Lucie Macháčková a Petr Vojnar jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství.



Autor:  mc

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.