Bendová slavila 34 - Dárek jsem si porodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bendová slavila 34 - Dárek jsem si porodila!

Alice Bendová oslavila narozeniny, ale dárek v podobě syna si porodila už před několika měsíci!
Alice Bendová oslavila narozeniny, ale dárek v podobě syna si porodila už před několika měsíci! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Alice Bendová oslavila třicáté čtvrté narozeniny! „To číslo ale budeme jen šeptat, ano?“ smála se hvězda seriálu Velmi křehké vztahy, která nedávno z televizních obrazovek na čas zmizela.

Narodil se jí totiž syn Vašík, kterého považuje za ten nejkrásnější dárek. „Dáreček jsem si porodila a nic jiného nepotřebuji. Přesto jsem od manžela Václava dostala kabát, půjdeme ho všichni společně o víkendu koupit,“ těší se Alice. A jak narozeninový den oslavila? „Leželi jsme celý den doma, povídali si a užívali si toho, že jsme všichni zdraví a spokojení. Malý jako by to věděl, dokonce nechtěl spinkat a zůstal vzhůru trochu déle,“ prozradila deníku Aha! herečka, která už moc dlouho odpočívat nebude. Vrátila se totiž k natáčení Velmi křehkých vztahů na televizi Prima, a jak sama herečka slibuje, od ledna se vrátí na obrazovky za velmi překvapivých okolností.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.