»Gladiátor« Russell Crowe: SMRT ZA LETU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Gladiátor« Russell Crowe: SMRT ZA LETU

Hercova nejznámější role, kdy ztvárnil Gladiátora
Hercova nejznámější role, kdy ztvárnil Gladiátora (profimedia.cz)

Australský herec Russell Crowe (56) truchlí: v úterý přišel o milovaného tatínka Johna Alexandera (†85). Ten i přes veškeré snahy o oživení zemřel na palubě letadla společnosti Qantas.

John se zrovna vracel ze Sydney do Coffs Harbour, kde posledních 25 let bydlel, když ze zatím nezveřejněné příčiny zkolaboval. Podle ostatních cestujících se ho posádka i přítomný lékař ze všech sil pokoušeli oživit. „Resuscitovali ho kdoví jak dlouho, asi tak osmnáct až dvacet minut. Pokračovali i poté, co pilot přistál,“ řekl jeden ze svědků tragédie. Ani jejich úsilí ale už Johna nezachránilo.

Laskavý muž

Russell jeho smrt oznámil tentýž den na svém Twitteru. „Ačkoliv dneska svítí slunce a prudký déšť ustoupil, budu na tento den vždy vzpomínat se zármutkem,“ napsal. Svého tátu označil za nejlaskavějšího muže na světě. „Po celém světě jsou lidi, jejichž srdcí se dotkl a kterým polechtal žebra svýma zářícíma očima a šibalskou náturou,“ dodal.

Spolu v izolaci

S tatínkem si byl Russell velmi blízký, vloni se s oběma rodiči dokonce kvůli covidu izoloval v jedné domácnosti. „Moji rodiče už jsou pěkně staří, takže je rozumné, abych byl s nimi,“ řekl tehdy.



Přečtěte si
AHel
1. 4. 2021 • 18:38

Herec je nechutně tlustý, vypadá nepěkně, aby za pár let jeho dušička neletěla za tatínkem...málo který herec takto blbě vypadá. Všíchní se trochu drží, kde že je můj gladiátor!!!!!! Russlle zamakej na sobě, nedá se na tebe dívat a to je škoda. Držím palce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.