Iva Hüttnerová (72): Proč zmizela ze Slunečné?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Iva Hüttnerová (72): Proč zmizela ze Slunečné?!

Iva Hüttnerová v seriálu Slunečná
Iva Hüttnerová v seriálu Slunečná (FTV Prima)

To je radosti. Iva Hüttnerová (72) se opět vrátila do Slunečné. Herečka dostala před dvěma měsíci koronavirus, a scenáristé ji proto museli coby Bětu narychlo poslat k nemocné sestře. „Už jsem v pořádku a nějakou dobu točím,“ ujišťuje herečka a malířka své příznivce.

Zároveň ale přiznává, že to nebyla procházka růžovým sadem. „Měla jsem horší průběh, trvalo déle, než jsem se mohla vrátit před kameru. Byla jsem stále dost unavená,“ prozradila Iva. Nemoc ji nemilosrdně vyřadila na měsíc ze všech činností a další týdny se pomalu dávala do kupy. O to ale byla větší radost, když se zase objevila na place. Herci na to vůbec nepotřebovali scénář. Uvítali Ivu, jak se sluší a patří.

Slunečná: Tom bojuje o život

Video se připravuje ...

„Paní Hüttnerovou jsme moc rádi přivítali zase zpět. Chyběla nám, a hlavně diváci se po ní stále ptali,“ potvrdil mluvčí Slunečné Josef Ducký. Jinak se Iva raduje z příchodu jara. Na její proslavené krásné zahradě už pomalu začíná vše kvést. „Jsem šťastná, že se oteplilo a že už můžu taky pracovat venku,“ přiznala Hüttnerová. Trávník, keře i květiny potřebují péči. Zelené království, kde nechybí pergola, jezírko ani potok, už volá po jejích rukou.

Přísná opatření

Herci ze Slunečné pravidelně podstupují testy na covid, a hlavně – respirátory sundávají až na ostré záběry.

Slunečná: Filip Blažek zažil pád ze střechy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.