Moderátorka Savarová se smiřovala se smrtí tatínka (69). A pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Moderátorka Savarová se smiřovala se smrtí tatínka (69). A pak...

Moderátorka Aneta Savarová je šťastná: Stal se zázrak!
Moderátorka Aneta Savarová je šťastná: Stal se zázrak! (archiv)

Hodně těžkých chvil prožila moderátorka Aneta Savarová (35). Obávala se totiž o život tatínka Pavla (69), jenž se nakazil covidem a skončil na oddělení ARO v těžkém stavu napojen na plicní ventilaci.

Tři týdny byl dokonce v umělém spánku. V den Anetiných narozenin, jak sama říká, se stal zázrak... Bývalá moderátorka České televize Aneta Savarová počátkem února na sociální síti přiznala, že její tatínek bojuje v Uherskohradišťské nemocnici o život. Průběh nemoci covidu byl rychlý, náhle dostal vysoké horečky, bolesti celého těla a za tři dny oboustranný zápal plic. „Po měsíci se jeho stav zlepšoval a lékaři ho začali probírat. Měli jsme naději, že je z nejhoršího venku. Pak se najednou objevily závažné komplikace a lékaři ho znovu museli uspat a operovat. Šance, že to zvládne, byly mizivé,“ svěřila se Slováckému deníku moderátorka.

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video se připravuje ...

Jenže pak se v den jejích narozenin stalo něco nečekaného! „Zázraky se dějí. Probral se v den mých 35. narozenin. Byl to pro mě ten nejkrásnější dárek,“ dodává Savarová s tím, že jejího otce z nemocnice propustili o víkendu. Strávil tam dva měsíce, z toho tři týdny v umělém spánku. Během té doby přišel o 15 kilogramů své váhy, chuť k jídlu, ba dokonce i zčásti o paměť. Nyní ho čekají náročné rehabilitace, bude se muset znovu naučit chodit.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.