Proč Mirda Kalousek opustil politiku? Má v tom prsty Soukup | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Konečně to prasklo! Proč Mirda Kalousek opustil politiku? Má v tom prsty Soukup

Mirda Kalousek si svobody dlouho neužil. Jeho nový páníček Jaromír Soukup si ho totiž drží na krátkém provázku a poté, co Mirda odešel z politiky, si ho hned přivábil k sobě. Ačkoliv se tomu vždycky hrozně bránil, konečně podlehl a teď se připojí k Soukupovi v pořadu Hovory Kalousek Soukup. Už se moc těšíme, na všechna ta familérní pojmenování, kterými se chlapci určitě budou častovat. Více v Sí´tovinách na Mall.tv.

Martin Jirman, Marie Radostová, Lucie Macháčková a Petr Vojnar jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství.



Přečtěte si
AliAlice
26. 11. 2021 • 09:05

Kdopak je největší křivák a hajzl v politice,a že jich tam je...ale to ať dosadí každý sám... :- (

st.rec
19. 3. 2021 • 22:59

Doufám že příště bývalý pionýrský recitátor předvede jak recitoval když byl ještě perspektivním pionýrem,svazákem a budoucím souruhem. Soukup si kope mediální hrob.
PS: Doufám že Kalda přizná jak to bylo s padákama a zadlužováním dětí i kolik vynesla dluhová (volební) složenka.

ivanak
19. 3. 2021 • 18:06

Nechtěla jsem mít zkažený večer,nekoukala jsem a ani nebudu..Soukup je jako Ivánek z Mrazíka..ještě to zrcátko,aby se na sebe mohl dívat a zpívat si,,Když se dívám na sebe,tak se musím pochválit"ubožák..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.