Kateřina Sokolová - Kuchařová se s ní nerozloučila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Sokolová - Kuchařová se s ní nerozloučila

Kateřina Sokolová předvedla elegantní večerní šaty, ve kterých nás bude reprezentovat na fi nále soutěže Miss World.
Kateřina Sokolová předvedla elegantní večerní šaty, ve kterých nás bude reprezentovat na fi nále soutěže Miss World. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Úřadující Miss World Taťána Kuchařová (20) se nepřišla rozloučit s vítězkou Miss ČR 2007 Kateřinou Sokolovou (21), která dnes odlétá do čínské Sanyi, kde se 1. prosince zúčastní celosvětové soutěže Miss World. Na rozlučkový večírek, který se konal v úterý, prý Kuchařová nepřišla ze zdravotních důvodů.

„Taťána je nachlazená a má chřipku,“ omlouval její nepřítomnost prezident soutěže Miloš Zapletal, který přesto Sokolové vzkázal, že jí Kuchařová přeje šťastnou cestu a těší se s ní na setkání v čínském městě, kam za ní v příštím týdnu odletí. Zde totiž bude novou Miss World Taťána Kuchařová korunovat. Večerní setkání proběhlo také za účasti Miss Sympatie Veroniky Pompeové, která se vrátila před několika dny z Miss International v Japonsku, kde postoupila do Top 15. A hodně štěstí přišla Kateřině popřát také druhá vicemiss Veronika Chmelířová.

Sokolová na večírku rovněž představila svou novou garderobu, připravenou pro velké finále. Elegantní šaty černobéžové barvy z dílny Josefa Klíra Katce opravdu moc slušely a dočkala se pochvaly i od Jana Čenského, který rozlučku v GottGallery Restaurantu moderoval.

1.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.